numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 11. 11. 2017

Pogumnim pripada svet!

Morda dobite danes eno res briljantno idejo. Speljali jo boste pa le, če boste pogumni in ne boste poslušali ljudi, ki v vsaki noviteti vidijo zgolj možne težave in probleme. Ne poslušajte nikogar! Poglejte, kaj potrebujete za uresničitev te ideje, nato pa se lotite navezovanja kontaktov. Pošljite kakšno prošnjo, zaprosite za konkretno pomoč (predvsem v dopoldanskem delu dneva), nato pa zavihajte rokave, zberite informacije in se lotite analiziranja.

LJUBEZEN:

Želeli boste ugajati. Želeli boste, da z vami ravnajo kot s kraljem ali kraljico. Želeli boste biti v središču pozornosti in boste silno nerazpoloženi, če tega ne boste dobili. Hm. Velika verjetnost je, da ima enako željo vaš partner. Prisluhnite mu, dajte mu odobravanje in priznanje, ki ga potrebuje in velika verjetnost je, da ju boste dobili nazaj. Odenite staro razmerje v nove barve, ponovno razpihajte plamen strasti. Dolgočasje vas vodi v iskanje zabave zunaj zakona. Samskim se obeta pestro in razburljivo ljubezensko življenje, vendar se z večernim mrakom plazi v naše žile pretirana resnost, želja po nadzoru in kontroli in pretirana zaskrbljenost.

ZDRAVJE:

Zavedajte se tesne povezave med mislimi in čustvi na eni strani ter med zdravjem in počutjem na drugi.

DENAR:

Če vlagate prošnjo za kredit, jo vložite v dopoldanskem času, kasneje so vse manjše možnosti, da bo vaši prošnji ugodeno. Morda bo najbolje, če jo sploh preložite za nekaj dni. Čeprav boste morda občasno čutili težo materialnih skrbi, boste z vztrajnim delom premagali vse težave.

KARIERA:

Hitro boste razmišljali in z lahkoto navezovali potrebne kontakte, besede bodo lažje zdrknile z jezika.. Morda celo prehitro in boste obljubljali stvari, ki jih ne morete storiti. No, že proti večeru vas čaka streznitev ter realna ocena obstoječega stanja.

STARŠI/OTROCI:

Pogosto mislimo, da vzgajamo otroke z besedami. Pa jih ne. Vzgajamo jih z zgledom. Če želite, da bodo vaši otroci usvojili navade, ki vam ugajajo, jih morate imeti najprej vi usvojene. Želite, da je vaš otrok pogumen, samozavesten, srčen, prijazen do drugih? Če ne boste takšni vi sami do sebe, do njih in do okolice, teh lastnosti verjetno tudi otrok ne bo imel.

PRIJATELJSTVO:

Kamorkoli boste šli, boste navezali prijetne in pristne stike z ljudmi okrog sebe.

SPLOŠNO POČUTJE:

Občasno se boste počutili korak pred svojim časom. Morda celo spremenite življenjski slog, prehrano, identiteto…


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Če vas zanima, kaj je vaša osebna numerična koda in kaj pravijo števila prav vam, se lahko naročite na gsm: 031 535581.

Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.