numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 10. 12. 2017

Razmislite, kako želite nadaljevati v prihodnje. Sledite svojim željam in upoštevajte le lastne ideje in zamisli.

To je odličen dan za načrtovanje novih korakov v prihodnjih dneh. Predvsem za nove korake pri tistih projektih, ki so prej zastali in jih želite sedaj pripeljati do konca. Razmislite, preglejte vse za in proti, vse minuse in pluse in si naredite načrt. Hitreje bomo razmišljali, bolj bomo dosledni in predvsem bomo zelo realni. Le danes raje ne prosite za pomoč drugih ljudi, saj se bodo vsi bolj držali tistega reka, da je Bog najprej sam sebi brado naredil. Lahko pa se lotite tistih birokratskih zadev, kjer ne potrebujete posebne pomoči uradnikov. To je tudi dober čas za obisk v kozmetičnem salonu in osebno nego.

LJUBEZEN:

Verjetno bomo dajali večjo prednost čistemu in urejenemu domu in manj pozornosti svojemu partnerju. Raje naj ostane kakšna posoda nepomita, kot da živita drug mimo drugega. Dolgočasje lahko vodi v iskanje zabave zunaj zakona. To je tudi dober čas za prekinitev izčrpavajočega razmerja ter odselitev. Dan ni najbolj naklonjen ljubezni in romantiki, pa se za samske verjetno ne bo nič bistveno spremenilo.

ZDRAVJE:

Danes je dober dan za obisk pri zdravniku, za drugo mnenje, za čiščenje zobnega kamna… Ohranite pozitiven odnos, nikar ne dovolite, da vas potegne v vrtinec nepotrebne zaskrbljenosti. Zavedajte se tesne povezave med mislimi in čustvi na eni strani ter med zdravjem in počutjem na drugi.

DENAR:

Čeprav morda občasno čutite težo materialnih skrbi, boste z vztrajnim delom premagali vse težave. Le danes nikar nikogar ne prosite za denar ali finančno pomoč; vsi bomo bolj v planih lastne prihodnosti in v skrbeh zase.

KARIERA:

Energije današnjega dne spodbujajo hitro razmišljanje ter sposobnost analiziranja. Pridnost pri delu, vztrajnost in odlični stiki z ljudmi nam dajejo možnost hitre spremembe na bolje. Najbolje, da zavihamo rokave in se lotimo vseh tistih zoprnih opravkov, ki se jim radi sicer izognemo. Nič ne pomaga – najbolje bo, da pred koncem meseca počistimo svojo pisalno mizo in končamo vse odprte zadeve. Stvari, ki smo jih že skušali urediti in pri tem nismo bili uspešni – poglejmo, kaj lahko naredimo drugače. Poiščimo novo pot ali nov način ali nove ljudi. Ali kar vse od tega. Danes bomo lažje razmišljali, kaj pametnega napisali…

ODNOS STARŠI/OTROCI:

To je odličen dan, da skupaj sestavimo urnik vseh gospodinjskih opravil, kdaj je kdo zadolžen zanje in se dogovorimo tako za nagrade kot za kazni, če kdo urnika ne upošteva. Otroci so bolj pripravljeni pomagati, če so jim opravila jasno predstavljena in kadar sodelujejo s predlogi, kaj storiti, če kdo svojih nalog ne opravi. Z lastnim zgledom najbolje vplivamo na spremembe pri svojih najbližjih.

PRIJATELJSTVO:

Energije dneva so veliko preresne za kakšno zabavo. Tudi mi bomo bolj nagnjeni k dlakocepstvu in pretiranemu analiziranju v čisto vsakdanjih nepomembnih stvareh. Velike družbe vas danes verjetno niti ne bodo pritegovale, raje se boste doma v miru posvečali osebni negi in osebnemu urejanju.

SPLOŠNO POČUTJE:

Morda bomo pod nepotrebnim pritiskom. Ubadali se bomo s svojo prihodnostjo in pogosto se zgodi, da se »sekiramo na kredit«. Raje pospravimo dom, očistimo avto, garažo… ali se odpravimo sprostit v wellness ali kar v domačo banjo. Pozitivno mišljenje nam v takšnem dnevu zelo pomaga. Morda pa celo spremenite življenjski slog, prehrano, frizuro…


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Če vas zanima, kaj je vaša osebna numerična koda in kaj pravijo števila prav vam, se lahko naročite na gsm: 031 535581.

Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.