numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 9. 12. 2017

Zavihajte rokave in počistite ves nered doma in v službi!

Dan je namenjen delu. Če se boste lotili pospravljanja, čiščenja in odstranjevanja stare šare tako doma kot v službi, boste ob koncu dneva zadovoljni. Sicer pa se boste mučili z razmišljanjem, česa vse niste storili, pa bi morali. Danes pač ni dan za prošnje, lahko pa se lotite tistih zoprnih, utrujajočih papirnih in administrativnih zadev, ki zahtevajo vztrajnost in osredotočenost. Projektov in zadev, ki jih morate v tem mesecu zaključiti in končati. To je tudi dober dan za obisk zdravnika ali kiropraktika, za operativni poseg ali urejanje zob.

LJUBEZEN:

Morda boste manj zainteresirani za izmenjavanje nežnosti. Bolj boste obremenjeni z načrti glede prihodnosti, pa bo tudi strast težje zagorela. Tudi skupni interesi, analiziranje in planiranje prihodnjih korakov povezuje partnerje. Je čas za razmišljanje in čas za čutnost. Danes je čas za načrtovanje.

Samski ne boste zamudili nič pomembnega, če ostanete raje doma in si privoščite hranljivo masko ter penečo kopel.

ZDRAVJE:

Če imate težave, nikar ne oklevajte obiskati nujne medicinske pomoči. Nikar po nepotrebnem ne trpite bolečin. Nič dobrega si ne boste s tem naredili.

DENAR:

Težko boste dali denar iz roke, drugi pa tudi. Zato vsekakor raje ne prosite nikogar za denar ali finančno posojilo. Tudi sicer se ta dan prevelika uvidevnost odsvetuje. Zaradi čustvene vpletenosti lahko precej izgubite.

KARIERA:

Danes se posvetite tistim nedokončanim zadevam, ki zahtevajo zbranost, potrpežljivost in analitično razmišljanje. Dogovorite se jasno glede pogojev dela, da vas ne bodo izkoriščali. V naslednjih treh dneh morate počistiti ves kup odloženega in nedokončanega dela, ki terja inteligentno razvrščanje in precizno delovanje. Kritično preverite, kako poteka projekt, kaj deluje, kje so še potrebne izboljšave… Na koncu vso odvečno šaro iz predalov zmečite v smeti.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Bodite obzirni in uvidevni. S količino zaskrbljenosti pač ne izražamo količine ljubezni do svojih dragih. Zaskrbljenost je bolj znak notranjega nezadovoljstva, ker smo vpleteni v nekaj, kar nas obremenjuje in česar si ne želimo. Sprejmite, da imajo vaši dragi drugačne vrednote in poglede na svet kot vi. Vaši načrti glede prihodnosti pač ne morejo biti avtomatično tudi načrti vaših otrok. Vi ste vi in oni so sami svoji.

PRIJATELJSTVO:

Danes res ni dan za zabavo in lahkotno druženje. Ne dovoljujte, da vas izkoriščajo. Pravi prijatelji tega ne počnejo.

SPLOŠNO POČUTJE:

Čeprav se boste morda občasno počutili osamljeni in potrti, nikar ne izgubite upanja. Disciplinirajte se in delajte. Rezultati in nagrade pridejo kasneje.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Če vas zanima, kaj je vaša osebna numerična koda in kaj pravijo števila prav vam, se lahko naročite na gsm: 031 535581.

Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.