numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 11. 12. 2017

Empatija, razumevanje in sočutna pozornost vam odpirajo še tako trdno zapahnjena vrata in odpirajo celo nove poslovne možnosti!

Današnji dan zaokrožujeta dve števili, ki vladata predvsem odnosom. Odprto poglejte ljudi, s katerimi prihajate v stik: kaj jih veseli, česa se bojijo, s čim se ukvarjajo…. Dajte jim pozornost, prisluhnite jim in radi bodo prisluhnili tudi vam. Imate opravka s kakšnim zoprnim uradnikom? Poglejte človeka v njem, ki ima svoje želje in strahove ter verjetno tudi porušene sanje… Danes je dan za druženje. Ne podpisujte novih poslovnih ali materialnih pogodb in tudi ne razpravljajte o možnih novih projektih, dokler je Merkur retrograden. Pa vendar lahko posejete semena prihodnjega sodelovanja. Bolj kot z novimi projekti, se ukvarjajte z ljudmi. Posel pride na vrsto kasneje. Pri starih poslih, ki jih končujete, pa se le sestanite s poslovnimi partnerji. Lažje boste dosegli kompromis. Pomembne odločitve, ki zahtevajo trda pogajanja, pa raje preložite.

LJUBEZEN:

Dan je prav namenjen ljubezni, romantiki, lepoti… Prebudite princesko v sebi in tudi po prihodu iz službe ne zlezite v staro razvlečeno trenirko. Boginja Venera je muhasta boginja in ugaja ji, če cenimo njene darove; to pa je naša lepota, naša čutnost, seksepil… Nič ne bo narobe, če ostane kakšna posoda nepomita. Raje posvetite več pozornosti počutju svojega partnerja, povabite ga na kozarček izbranega vina v lepo urejen, miren lokal… Kar tako, ker se zavedate, kako je življenje bogato in partner dragocen.

Samski, nikar ne posedajte doma. Če ni nobene zabave na vidiku, pojdite v gledališče ali v galerijo, v kino ali na kakšen koncert… To ni dan za drzne dekolteje ali celo, bog pomagaj, za cenene cunje. Raje izberite bolj elegantna oblačila in se diskretno nadišavite z izbrano dišavo. Manj je več!

ZDRAVJE:

Priporočam plavanje in po potrebi pregled mehurja ter ledvic, ženskam pa ginekološki pregled.

DENAR:

Ravnovesje v dajanju in prejemanju dela naše življenje bogato in privablja vanj obilje. Danes je čas za radodarnost. Privoščite nekaj lepega sebi, pa tudi svojim dragim namenite kakšno stvar, ki jih bo razveselila. Tudi do prijateljev bodimo odprtega srca in radodarnih rok. Skopost deluje na prijateljstvo kot slana na nežne pomladne popke. Od osebe, ki ji je težko karkoli dati, se tudi prijatelji sčasoma odmaknejo. Verjemite – denar je pomemben, prijatelji pa še bolj.

KARIERA:

Bolj bomo strpni , zato bomo znali bolj usklajevati nasprotja med ljudmi, jih motivirati in jim svetovati. Morda uspemo celo združiti zamisli, ljudi ali zadeve, ki navidezno niso združljivi. Nikakor pa se ni danes dobro spravljati v kakšne konflikte ali celo tožbe.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Predlagam vam, da odigrate igrico Jaz sem. Je precej več kot le igrica. Zbližuje in povezuje, spodbuja lastno odgovornost in preusmeritev v ciljno naravnanost in še bi lahko naštevala njene pozitivne učinke. Raje jo odigrajte. Če jo boste zgolj 5x na leto odigrali, boste dali svojim otrokom tolikšno doto v izgradnji njihove zdrave samopodobe, da se bodo teh trenutkov s toplino v srcu spominjali še na stara leta.

PRIJATELJSTVO:

Povabite kakšnega prijatelja ali prijateljico na miren razgovor, morda si privoščita kaj sladkega in slastnega. Vsekakor izbirajte mirne, tihe in prijetne prostore. Naložba v odnose je najboljša možna naložba. Če imamo prijatelje, smo bogatejši in varnejši kot tajkuni.

SPLOŠNO POČUTJE:

Ljudje, ki imajo malo pristnih stikov z drugimi, se bodo morda počutili bolj osamljeni in nezadovoljni. Namesto, da bi se smilili sami sebi, raje uporabite svojo ustvarjalnost, pa kaj napišite, narišite, pobarvajte, spletite… In nato to nekomu poklonite.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Če vas zanima, kaj je vaša osebna numerična koda in kaj pravijo števila prav vam, se lahko naročite na gsm: 031 535581.

Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.