numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 10.2.2018

Domišljija je sila, ki premika meje resničnega in je motor našega razvoja.

Pustna sobota je in energije dneva v celoti podpirajo domišljijo ter ustvarjajo pogoje za nemogoče je mogoče. Nekateri imate navado ob sobotah čistiti stanovanje. Energije dneva podpirajo zabavo, fantazijo, druženje, pa vam predlagam, da pospravljanje stanovanja preložite na kakšen drugi dan. To ni dan za delo ali resne pogovore. Dan je namenjen norčijam. Nekaterim pustno šemljenje ne ugaja. Zdi se jim neresno in s tem nedostojno za odraslega človeka. Pa veste, da imajo maske pomembno vlogo tudi v šamanizmu? Pa ne za zaklinjanje bogov in demonov, kar pripisujemo primitivnim ljudstvom. Obredi z masko imajo pomembno vlogo na poti samorazvoja, pristnosti in rušenja ega. Sebe največkrat povezujemo s svojim obrazom, kajne? Ko na skupinskih slikah iščemo sebe, iščemo svoj obraz. Beseda osebnost ali personality izhaja iz grške besede persona in pomeni maska. Naša osebnost je naša maska, ki smo jo pridobili skozi odraščanje in jo kažemo navzven. Vendar nobena maska ne zajema vseh delov naše osebnosti. Ne zajema celote. Z njo kažemo sprejemljive in zaželjene dele, pomembne in priznane. Ostale zanikamo. Zato nas začne lastna maska dušiti in postajamo vse bolj togi in nezadovoljni. V šamanizmu ima maska na obrazu nalogo, da se začnemo gledati iz druge perspektive. Z veliko manj pomembnosti. Ko se smejemo maski v ogledalu, se kasneje mnogo lažje nasmejemo tudi svojemu obrazu, resnim temam, pomembnim zadevam…. Omogoča, da se ne jemljemo preresno. Ne sebe, ne dogajanja v življenju. Danes je pustna maska mnogim ventil za lažje sprejemanje zatrtih in potlačenih delov osebnosti. Dajmo, dovolimo si biti malo nori.


LJUBEZEN:

Idealni dan za igranje vlog. Kako bi mislili, dihali, hodili, če bi bili najbolj ljubljena princesa na svetu? Če bi vedeli, da živite v pravljici, kjer na koncu piše HAPPY END? Obnašajte se ves dan tako. Ne glede na to, v kakšnem razmerju živite (vaš tečni soprog je skriti kraljevič in vi skrita princesa) in tudi, če ste sami. Glejte okrog sebe kot gleda najbolj srečna, občudovana in ljubljena oseba. Dihajte kot diha najbolj srečna oseba. Hodite kot se premika najbolj zaželjena oseba. Oseba, nad katero zmeraj sije zvezda sreče. Morda boste zvečer presenečeni, kako čaroben dan ste imeli in koliko zanimivih stvari se vam je zgodilo.
Nimate časa za te neumnosti? Haha, potem pa raje resno razglabljajte o krivicah in pasteh življenja. To je definitivno bolj smiselno početi v času bivanja na Zemlji.

ZDRAVJE:

Ko vzamemo življenje bolj na izzi, tudi lažje zadihamo in zmanjšamo količino stresa.

DENAR:

Pravo olajšanje povzroči spoznanje, da lahko denar porabimo tudi za to, da preprosto uživamo. In da je to enako pomembno kot karkoli drugega. Če si ne upamo ničesar privoščiti, sami sebi govorimo, da nismo vredni.

KARIERA:

Imeli bomo dobršno mero samozavesti, optimizma in poguma, pa bomo tudi v načrtovanju (pardon: v besedovanju) polni zanimivih, drznih, velikih idej za prihodnost. Morda kdaj kakšno celo izpeljemo. Večina pa bo ostala pri besedah.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Starši si pogosto želimo, da so otroci »v nulo« urejeni tudi za pusta. S tem jim spet dovajamo težnjo po redu in jih tudi v zabavi učimo perfekcionizma. Na tak način jim dodajamo nepotrebno težo. Mnogi odrasli ljudje imajo tolikšno potrebo po kontroli, da je tudi njihova zabava kontrolirana. Pomagajte otrokom, da se bodo luštno našemili, toda dovolite jim, da njihova domišljija dobi krila. To je pomembneje od rezultata in brezhibnosti pustne maske.

PRIJATELJSTVO:

Lažje bomo sklepali znanstva in prijateljstva. Čeprav ti stiki verjetno ne bodo posebno globoki, bomo uživali v novih poznanstvih. Lahko nam še mnogo kasneje, čez leta, pridejo prav.

SPLOŠNO POČUTJE:

Počutili se bomo bolj avanturistično in pogumno. Bolj bomo radostni in sproščeni.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.