numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 11.2.2018

Strah 10 x poveča resnično težavo.

Se spomnite strahov iz otroštva? Morda ste se ure dolgo tresli od groze zaradi strašne silhuete, ki se je risala v kotu sobe. Vse dokler mama ali oče ni prižgal svetilke in ste spoznali, da je bila grozna pošast le mnogo povečana senca figurice, ki je stala na polički. No, takšen dan je danes. Naše misli bodo metale 10 x povečane sence dvoma, strahu pred prihodnostjo, vsi izzivi in težave bodo videti skoraj nepremostljivi. Če smo še nekaj dni predtem imeli sanjske načrte za svojo prihodnost, bomo danes obupavali, če sploh še imamo kakšno prihodnost. No, malo pretiravam, vendar bo dan težek, poln tesnobnega razmišljanja in strahov. Predvsem bo na dan privrelo vse, kar še nismo očistili. Bolj kot skušamo te misli odrinit, močnejše so. Ni se jim potrebno upirati. Sprejmimo jih. Na koncu opisujem preprosti način Postopek obračanja, s katerim se lahko potegnemo iz globin negativnih čustev in misli. V takšnem dnevu nam tudi pomaga težko fizično delo ali večja športna obremenitev.


LJUBEZEN:

Bolj bomo dovzetni za partnerjeve napake in pomanjkljivosti razmerja. Ali se bomo bolj ubadali z občutki krivde, ker ne moremo partnerju omogočiti življenja, ki si ga želi. Težje bomo izražali svoje misli in potrebe, vse bomo videli bolj črno.
Samski ne boste zamudili nič pomembnega. Ker je danes povečana potreba po varnosti, boste tudi vse možne kandidate opazovali bolj iz vidika možnosti, kaj vam lahko ponudi, kot pa srca.

ZDRAVJE:

Ker so misli in telo en sam nedeljiv sistem, se bodo težke misli odslikavale na telesnem počutju, pa bo več težav s križem in hrbtenico, več glavobolov in zobobolov. Posebno še pri ljudeh, ki živite na hišni številki 4 (13, 22, 31, 40….). Mnoge bolečine lahko ali čisto odpravimo ali vsaj močno omilimo tudi z rabo afirmacij, ki jih za vsako težavo posebej navaja Louise Hay v svoji majceni, vendar dragoceni knjigici Telo je tvoje.

DENAR:

Strah pred prihodnostjo blokira našo radodarnost, pa je čisto nesmiselno kogarkoli prositi za kakšno finančno pomoč.

KARIERA:

Skrb za ugled, status in položaj bo v ospredju. Bolj kot to, da nečesa nimamo, nas bo bolelo, da drugi vedo, česa nimamo. In ker nimamo, nismo pomembni. Ta občutek ne dovolj velike pomembnosti nas bolj prizadene kot samo pomanjkanje. Kot da bi nam zmanjšan renome dokončno zaprl vrata uspeha. Trdno in odločno se lotite svojih poslovnih zadev, vendar vključite smisel za humor. Disciplinirajte se in sledite svoji viziji.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Dan v stilu pridig: Lenega čaka palca beraška, strgan rokav…. Ne rešujte se od svojih strahov tako, da jih vcepljate otrokom. Kadar smo zaskrbljeni, otroci to opazijo in je čisto nesmiselno na njihovo vprašanje: »Kaj je narobe?« odgovoriti z »Nič.« Povejte jim, da ste nekoliko zaskrbljeni glede tega, kako boste uresničili svoje želje in da še niste našli prave rešitve. Razložite jim, da jo iščete, pa ste zato videti tudi resnejši. Tako dobijo otroci izkušnjo, da obstajajo v življenju tudi težave in da je potrebno iskati poti za njihovo rešitev. Da je to sestavni del življenja. Še v odrasli dobi se spomnijo sporočila, ki jim ga s tem damo: Če imaš težavo, poišči rešitev!
Lahko pademo v resnejše tone tudi zato, ker bodo naši starejši družinski člani potrebovali dodatno pomoč.

PRIJATELJSTVO:

Tudi v odnosih s prijatelji bomo verjetno bolj hladni. To je dan, v katerem imajo moč težke in neprijetne misli kot: »Le kaj spet hoče od mene?« ko vidimo na telefonu izpisano ime. Pa vendar je prav v takšnih dneh prijateljstvo največ vredno.

SPLOŠNO POČUTJE:

Mnogo bolj se bomo počutili obremenjeni in tesnobni kot včeraj. Na vse bomo gledali silno resno, morda celo z občutki krivde, ker smo se včeraj prepustili lahkomiselnemu razmišljanju.
Postopek obračanja
Kadar se zelo slabo počutimo, nimamo dostopa do pozitivnih občutkov in misli. Zato je zelo dragoceno spoznanje, da lahko do boljšega počutja dostopamo tako kot hodimo po stopnicah: stopnico za stopnico do vrha. Oseba, ki je zelo depresivna in nemočna, žalostna ali obupana, lahko že s samim pomikom na misel, ki ji povzroča jezo, doseže bistveno olajšanje. Seveda je pomembno, da ne ostane ujeta v jezo.
Postopek obračanja je tehnika, ki nam pomaga izboljšati počutje. Ko začutimo negativni odziv, se zavestno odločimo, da se bomo obrnili drugam.

 1. Začnite s tremi stavki, ki izražajo vaše trenutne misli in občutke:
  • Skrbi me, ker sem porabil vse prihranke na računih.
  • Skrbi me, ker je situacija v službi zelo negotova.
  • Ne počutim se dobro, ker je v službi prisotna zelo tesnobna klima.
 2. Zavestno iščite misli, ki v vas sprožajo olajšanje:
  • Že velikokrat je moje finančno stanje nihalo.
  • Lani nisem imel denarja za dopust, potem pa so se stvari izboljšale.
  • Prijatelj bi mi sigurno ponudil možnost dodatnega zaslužka.
  • Tudi družina mi v stiski ne bo obrnila hrbta. Dobro je vedeti, da se lahko zanesem na njihovo pomoč.
  • Toliko ljudi je padlo v veliko večjo krizo, pa nekako najdejo pot iz nje in rešitve.
  • Konec koncev kar nekaj znam.
  • Vem, da sem sposoben preživeti v vseh okoliščinah.
  • Še vedno sem našel izhod iz še tako neugodne situacije.
  • Še vedno sem se znal postaviti na svoje noge.
  • Bodo že prišle tudi nove možnosti.
  • Všeč mi je, ker se lahko ponovno zavestno odločam, kaj bi rad počel v svojem življenju.
  • Pripravljen sem na nove možnosti.
  • Pred menoj je še toliko priložnosti.

S tem postopkom ne rešimo neugodne situacije, pač pa pridobimo notranjo moč, da se sploh lahko posvetimo iskanju rešitev. Kadar zmoremo premišljeno doseči že najmanjše olajšanje oz. izboljšanje počutja, je to za nas izredno dragoceno. S tem namreč ponovno pridobimo nadzor in ne izgubljamo po nepotrebnem svoje energije s strahovi. Šele potem lahko začnemo iskati poti za izhod iz neprijetnega položaja in rešitve.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.