numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 9.2.2018

V besedni zvezi »moj partner« beseda moj ne označuje lastnine.

Današnji dan oblikujeta dve števili, ki ob določenih pogojih lahko izzoveta večje nesreče in neprijetne situacije. Predlagam, da dan začnemo z namero: »Moja namera je, da sem ves dan in v vsakem trenutku varna, da so varni vsi ostali udeleženci v prometu okrog mene. Za vse in zase aktiviram niz zaščite 71931.« Dan je idealen za začetek dela v tujini kot tudi za potovanje v tujino.


LJUBEZEN:

Vsi bomo bolj nagnjeni k prepirljivosti in napadalnosti. Želeli bomo, da je vse po naše. Itak imamo mi prav! Težava je le v tem, da smo vsi prepričani v to. Hoteli bomo postavljati pravila, kako sme partner misliti, čutiti, delati… Kaj dela prav, kaj počne narobe. Stlačiti ga bomo želeli v točno določeni predal. Hm. Ljubezen je ptica, ki ne mara kletke. Manj načrtovanja in več spontanosti.
Samski boste morda polni strastnih želja, le pripravljenost sprejemati osebo takšno kot je, bo manjša. Skovali si boste pravljico in potem boste razočarani, ker se glavni junak ali junakinja ne bo hotela vklopiti v to pravljico. Imel, imela bo drugačno pravljico v glavi.

ZDRAVJE:

Največja nevarnost dneva je nagnjenost k nesrečam. Morda bo več glavobolov, trebušnih in želodčnih težav ter manjših poškodb. Več nepričakovanih težav v nosečnosti, tudi porodi so lahko težji.

DENAR:

Ne podpisujte kakšnih materialnih pogodb. Korist nam bo prinesla le naša delavnost. Morda ne takoj in z visokimi zneski, vendar bo naše finančno in materialno stanje stabilno.

KARIERA:

Verjetno bomo neprestano nekaj počeli, vendar z manj žara. To je dan, ko morda lahko opustimo nek projekt, v katerega smo vlagali dalj časa. Če jasno čutimo, da ne daje rezultatov, je to kar prava odločitev. Po krajšem zatišju in razočaranju se bo pokazala boljša priložnost. S svojo vestnostjo, doslednostjo in zanesljivostjo se lahko znova dvignemo na najvišji položaj.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Pri skrbi za otroke, v skladu z njihovo rastjo tudi opuščamo določene stvari, ki smo jih počeli za njih. Postopoma jim predajamo vse več pravic in obveznosti. Dopuščamo jim, da se spotaknejo in padejo. Ne opozarjamo jih pred vsakim izzivom in ne skočimo na vsako besedo. Tako jim kažemo, da jim zaupamo, da jih spoštujemo in verjamemo v njihove sposobnosti. Proces opuščanja nekaterih del je korak v napredovanju, odmaknjena nepristranskost pa vključuje skrb in ljubezen.

PRIJATELJSTVO:

Danes je dan, ko lahko izgubimo kakšnega prijatelja.

SPLOŠNO POČUTJE:

Napet dan. Bolj bomo notranje nemirni, razdražljivi, netolerantni. Naglica nam lahko povzroči večje težave. Izogibajte se prepirom. Morda je smiselno to močno divjo energijo stresti iz sebe v kakšnem športu.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.