numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 10.3.2018

Trdota srca zapira vrata ljubezni.

Energije dneva se usmerjajo predvsem na poslovni status in dom, družino. Na poslovnem področju nam lahko zelo pomaga kakšna močna osebnost ali avtoriteta. Težave lahko povzroča pretirana nestrpnost in nepotrpežljivost. Če bomo popustili egu, ne bomo imeli prav prijetnega dne. Ego bo želel nadzor, oblast, slavo in čast. Temu primerno bomo bolj zadrti, nepopustljivi in dominantni. Vse to lahko še močneje izbruhne kasneje doma v družini in partnerstvu, pa si lahko danes po nepotrebnem naredimo pravo vojno. Pretirano napetost in odvečno energijo lahko najbolj učinkovito stresemo v naravi in s športom. Ali z generalnim čiščenjem stanovanja. Nikar ne začenjajte vojne pod domačo streho.


LJUBEZEN:

Želeli bomo, da je vse po naše. Past tega dne je v tem, da bomo hoteli ukazovati. Občutljivi bomo, če ne bo vse tako kot želimo, medtem ko nas potrebe naših najdražjih ne bodo zanimale. Edini prav je vendar naš prav. Bolj bomo ljubosumni, hladni in cinični. Kadar smo sitni, je najbolje, da se malo odmaknemo od doma. Morda gremo raje na dolg sprehod v naravo ali tek v naravi. Ali s prijatelji v telovadnico. Tudi partner se zna tako počutiti. Ni potrebno komentirati njegove sitnobe, dovolite mu, da se odmakne v šport ali v samoto. Izogibajte se prepirom, preveč silovito se lahko napihnejo.

ZDRAVJE:

To ni dober dan za kirurške posege; krvavitve so lahko močnejše, nepričakovane komplikacije tudi. Mnoge mamice lahko danes rodijo pred predvidenim časom in porod zna biti nekoliko težji. Vse, kar je povezano s krvjo, povzroča danes večje težave kot običajno (ureznine, menstruacija…). Premalo se zavedamo, da mnoge težave izvirajo iz hladnih medsebojnih odnosov, pomanjkanja radosti in veselja.

DENAR:

Želja po finančni varnosti bo zelo močna in pri mnogih lahko čisto brez razloga poraste strah pred prihodnostjo. Takrat smo tesnobni, odpovedujemo se vsemu, kar ni nujno potrebno za življenje in to zategovanje pasu zahtevamo tudi od svojih bližnjih. Pa vendar lahko prav od družine danes morda celo kaj dobimo.

KARIERA:

Še dobro, da je sobota in večina ljudi ni v službi. Če ste, boste najbolj občutljivi na to, kako vas vidijo vaši sodelavci in nadrejeni… ali vas dovolj cenijo…. Hitro bomo užaljeni, če nam bo kdo kaj očital in pripravljeni trdno in odločno dokazati svoj prav. Drugi tudi. Tega se je dobro zavedati, preden se spustite v konflikt s svojimi sodelavci. Največ bi dosegli (in to na dolgi rok), če nam uspe v zatežene in resnejše situacije vnesti vsaj kanček humorja.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Včasih kakšna oseba reče za svojega očeta: bil je trd, ampak pošten. Dodajo še, da so se mnogo naučili in čeprav so bili trdo kaznovani za neubogljivost, so ga spoštovali (oz. čutili bolj strahospoštovanje)… Vendar, če dajo roko na srce, bodo za istega očeta rekli, da ga nimajo radi. Da ga niso nikoli imeli radi. Ljubezen ni dresura. Kaj si želite: da vas imajo otroci radi ali da se vas bojijo? Kakšnega očeta, mamo bi si vi želeli, če bi bili spet otrok? Bi želeli, da vas vzgajajo z ljubeznijo ali dresirajo?

PRIJATELJSTVO:

Ne bomo najbolj družabni, posebno še, če se prijatelji ne bodo strinjali z vsako našo besedo. Lahko pa to borbenost in prepirljivost dobro stresemo na telovadnem parketu. Povabite prijatelja na skvoš, tenis…

SPLOŠNO POČUTJE:

Dan bo precej napet, nagnjeni bomo k sitnarjenju in prepirljivosti; predvsem v popoldanskem in večernem času. Morda pa nam bo dobro del ogled kakšne dobre komedije.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.