numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 9.3.2018

Življenje ni za lene.

Skoraj vsi si želimo živeti bolje; biti bolj srečni, zadovoljni ter bolj uspešni in bogati. Težko pa slišimo, da je za izboljšanje potrebno tudi kaj spremeniti pri sebi. Večinoma raje čakamo na srečo. Danes je odlični dan za tveganja, prositi nekoga za kakšno pomoč ali uslugo. Za izzive, za potovanja v tujino, za igre… Mislim, da se življenje začne zares šele takrat, ko upamo iti za svojimi sanjami in željami. Katere so vaše? Kaj ste si najbolj na svetu želeli, ko ste bili še otrok? Kaj je sedaj s temi željami? Ste jih uresničili ali ne? Si jih še želite ali ne? Če vas še vedno mikajo in jih še niste uresničili – včasih je potrebno samo stopiti korak naprej. Narediti nekaj brez velikega razmišljanja. Posebno še, če ste zelo miselna in analitična oseba – nehajte misliti. Naredite! Danes je dober dan za korak naprej.


LJUBEZEN:

Če odnos ne zadovoljuje, če imate občutek, da imate zaradi razmerja zvezane roke – pozdravite odnos ali ga prekinite. Življenje je prekratko in preveč dragoceno, da pristanete na to, da ostanete v močvirju nezadovoljstva. Če ne veste kako, poiščite pomoč strokovnjaka. Karkoli boste storili, storite tisto in tako, da boste čez leta lahko ponosni nase. Predstavljajte si, da ste že stara modra oseba, ki je marsikaj doživela. Ko gledate nazaj svoje življenje, si oglejte tudi sedanji trenutek. Kaj bi vam ta modra oseba, vaš izkušeni modri jaz svetoval v tej situaciji?
Samski – morda je čas, da razširite poznanstva tudi izven meja naše države. Morda si za začetek začnete s kom dopisovati.

ZDRAVJE:

Marsikatere težave lahko pomirimo tudi s pozitivno naravnanostjo in meditacijo. Zelo dobro pa dene tudi drugo mnenje, morda iz tujine. Ta mesec se svetuje bolnikom iskanje zdravstvene pomoči preko meja naše države ali z dodatkom izven meja uradne medicine. Danes je dober dan za to, da se dogovorite za termin.

DENAR:

Nikoli ga nimamo dovolj, kajne? V iskanju varnosti ter pridobivanju denarja, pogosto pozabimo, za kaj ga pravzaprav želimo. Kaj bi si radi kupili, privoščili, doživeli…. Saj nam denar sam po sebi nič ne koristi. Zadovoljstvo čutimo, ko si z njegovo pomočjo uresničimo želje. Katere želje imate? Kaj vas trenutno osrečuje? Kaj vas navdušuje in prižiga strast v vaših žilah? Kaj od tega si že lahko privoščite tudi sedaj, čeprav morda še nimate toliko denarja, kot si ga želite? Pogosto ob tem razmišljanju spoznamo, da si lahko tudi z zelo malo denarja uresničimo veliko sanj in želja. Skoraj vse želje si lahko uresničimo, če smo predani temu cilju in vztrajno delamo korake k njemu. Nekatere prej, nekatere kasneje.

KARIERA:

Za podjetnike je to dober dan za iskanje kakšnih sponzorjev ali vlagateljev iz tujine. Karkoli počnete – poglejte, katere možnosti vam ponuja pri tem tujina. Morda lahko razširite območje kupcev, morda dobaviteljev, morda sodelovanje… Združite različne darove in talente, ki jih imate ter ustvarite v sodelovanju z drugimi nekaj novega, večjega.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Dan je kot nalašč za to, da peljete otroke na izlet ali ekskurzijo. Morda za cel vikend in kam v tujino, če si to lahko privoščite. Nič hudega, če si ne morete. Tudi doma je mnogo zanimivih krajev. Pa tudi izlet za nekaj ur je boljši kot posedanje po zofi in gledanje TV. Prav prijetno in zanimivo popoldne lahko preživite, če si greste ogledat prvo, najbližje mesto, v katerem še nikoli niste bili. Mnogi ljudje so prepričani, kako jih pomanjkanje denarja ovira, da si ne morejo privoščiti nobenega izleta. Če boste pošteno premislili, boste videli, da to ne drži. Marsikam lahko gremo tudi z zelo malo denarja. Vse je stvar organizacije in dobre volje.

PRIJATELJSTVO:

Pogosto se zgodi, da postane prijateljsko druženje v prostem času odskočna deska za kakšno zelo koristno in uporabno idejo. V samoti se težko spreminjamo, rastemo in razvijamo. Ker razmišljamo in delujemo vedno na enak način, imamo tudi vedno enake rezultate. Prijatelji prinesejo zraven zabavne družbe tudi nove ideje. In svet možnosti se razširi. Danes je odličen dan, da greste s prijatelji morda na kakšen izlet.

SPLOŠNO POČUTJE:

Verjetno bomo začutili nekaj več upanja in optimizma. Stvari se nam bodo zdele lažje dosegljive in bolj dostopne. Vse to pa nam pomaga, da lažje zadihamo. Posebno s sodelovanjem in z druženjem lahko premagamo marsikatero oviro v svojem življenju. Biti aktiven, odprt in upati si – to so atributi uspeha današnjega dne. Verjemite – življenje ni za tiste, ki so leni in se jim ne ljubi ničesar storiti ali poskusiti nekaj novega. Stoječa voda zasmrdi!


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.