numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 11.3.2018

Zavedajte se, da se večina naših strahov nikoli ne uresniči. Bodite nežni s seboj!

Napet in tesnoben dan, v katerem ni veliko prostora za zabavo. Zaskrbljeni bomo bolj kot običajno, bolj bomo podvrženi strahovom glede prihodnosti, pa bomo tudi bolj resni in varčni. Naši strahovi bodo porasli, vsaka težava bo videti večja. Energije dneva spodbujajo težko in resno delo, vam pa odsvetujem podpisovanje kakršnihkoli poslovnih pogodb.


LJUBEZEN:

Morda bomo čutili prekomerno težo odgovornosti za svojo družino in partnerja. Posebno ljudje, ki imajo v svoji numerični kodi število 1, bodo k temu še bolj nagnjeni. Zato bomo bolj obremenjeni, tesnobni, z nejasnimi občutki krivde, da nismo dovolj poskrbeli za svoje drage… Na plan lahko udarijo vsi potlačeni občutki nezadostnosti in nevrednosti… Tak notranji prevrat je nujen, da ozavestimo svoje najgloblje strahove. Dokler so ti občutki in strahovi prikriti, delujejo kot gverila: bliskovito napadejo (v najbolj neugodnem trenutku) in se hitro umaknejo. Tako imajo moč nad nami, saj moramo biti nenehno na preži. Ko jih ozavestimo ter vidimo, jih lahko zgrabimo kot bika za roge. Samo opazujte svoje občutke, ne bežite pred njimi in jim ne dovolite, da vas vozijo po svoje. In mimogrede – niste odgovorni za srečo svojega partnerja! Vsaka odrasla oseba je sama odgovorna za svojo srečo! Če je vaš partner nezadovoljen in nima, kar si želi, še ne pomeni, da je to vaša krivda. Kdo pa je za vas odgovoren?

ZDRAVJE:

Strahovi in tesnoba povzročajo stres, težave z dihanjem, glavobole in prebavne črevesne težave. Prav tako lahko pride do porasta težav z zobmi in bolečin v križu.

DENAR:

To je dan, ko si lahko del prihodkov namenimo za »črni fond – nepričakovani nujni izdatki«. Želeli bomo imeti nadzor nad svojo prihodnostjo, neko zagotovilo varnosti. Dan je ugoden za nakup ali prenovo starih zgradb, avtomobilov, zamisli in projektov.

KARIERA:

Morda bomo naenkrat videli vse svoje načrte ter vsa svoja poslovna in delovna prizadevanja kot jalova, neučinkovita in brez možnosti za izboljšanje. Takšno malodušje nas lahko popolnoma potre in vodi v obup. Obup pred prihodnostjo je obup najhujše vrste. Danes je ta naš največji sovražnik. Zato vam na koncu predstavljam eno tehniko, ki nam pomaga najti notranje ravnotežje in pomiritev.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Če bomo razmišljali, česa vse ne moremo nuditi svojim otrokom, jih bomo (na energetski ravni) še dodatno obremenili. Dejstvo je, da največje travme (pri nas) ne povzroča materialno pomanjkanje, temveč pomanjkanje nežnosti, pozornosti in spodbude. Otrok se bistveno lažje sooči celo z dnevom lakote kot z dnevom, ko ga starši odklanjajo. Če imate občutek, da jim ne morete dati tega, kar si želijo, jim dajte to, kar potrebujejo: ljubezen!

PRIJATELJSTVO:

Dan ni naklonjen zabavi. Kadar pa nas strahovi grabijo za srce in vrat, je prijateljsko sprejemanje in razumevanje tisto olje, ki rahlja te verige.

SPLOŠNO POČUTJE:

Morda bomo skozi naporno in bolečo izkušnjo spoznali nekaj pomembnega zase. Prenovili prenekateri vidik svojega življenja in povrnili moč tistemu, kar je v vas pravo in resnično. Najhitreje si bomo povrnili moč v naravi, pri športu ali v težkem delu.
Strah pred pomanjkanjem še nikogar ni obvaroval pred težavami. S temi občutki le sporočamo Univerzumu, da želimo pritegniti še več podobnih občutkov in Svet nam rad ustreže (Enako se namreč lepi na enako; ena vrsta občutka je magnet za privabljanje istih vrst občutkov). Radodarno nas popelje v okoliščine, zaradi katerih se naš strah le še povečuje.
Preden se lotimo kakršnegakoli načrtovanja, se je torej dobro znebiti zaskrbljenosti. Eden izmed načinov je tudi diskreiranje. Če želimo katerikoli občutek diskreirati, mu moramo dodeliti fizične materialne komponente: velikost, prostor v telesu, obliko, barvo, trajanje, temperaturo, teksturo, je pri miru ali se giba, kako se giba….
1. Z zaprtimi očmi preverite:
Kje v telesu občutite strah pred pomanjkanjem denarja?
Kakšne oblike je ta strah?
Kako je velik? Od kod do kod sega?
Kakšno barvo ima in teksturo?
Je topel ali hladen?
Gladek, spolzek, lepljiv, težek, hrapav, pikajoč….?
Koliko je star?
2. Potopite se v ta občutek, kot da ste vi strah pred pomanjkanjem. Poistovetite se z njim in občutite, kar občuti on. Zavzemate njegov prostor v telesu.
3. Vdihnite in z vsakim vdihom se kot občutek razširite. Širite se lahko do meja svojega telesa ali čez njega. Širite se do skrajnih meja tega Strahu. Ko pridete do meje, izstopite v praznino ter istočasno odpirajte oči. Ne glejte nobenega predmeta, zazrite se v praznino.
4. Kaj želite na izpraznjenem mestu čutiti namesto strahu? Morda zaupanje, da vaš svet skrbi za vas?
Na izpraznjeni prostor vstavite simbol, sliko, barvo, zvok, okus… kakor si predstavljate zaupanje.
5. Z nekaj vdihi ga razširite v telesu in občutite njegovo toploto ali svežino.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.