numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 10.4.2018

Znanje, ki ga imamo, je naložba, ki jo imamo vedno s seboj.

Današnji dan je usmerjen v mental. V razmišljanje, kaj funkcionira in kaj ne. S čim smo v svojem življenju zadovoljni in kaj bi želeli spremeniti. Današnje energije ne podpirajo delovanja in konkretnega izvajanja sprememb. Vse se začne z idejo, z mislijo, v glavi. Dan je namenjen tuhtanju, kakšno strategijo bi bilo dobro ubrati. Predvsem ne ponavljajte enih in istih načinov. Če hočemo nekaj novega, drugačnega, se moramo tega lotiti drugače, z novimi pristopi. Dobre ideje lahko dobimo v meditaciji, v naravi ali med pogovorom s prijatelji.


LJUBEZEN:

Potrpežljivo. Vsi si želimo, da bi bil partner čimbolj podoben našim željam in idealom. Današnji dan pa v večini ljudi budi zelo samosvoje poteze, celo uporništvo ter veliko željo po neodvisnosti.
Samski – ni ravno dan, ki bi obljubljal dobre nove začetke. Predvsem je manjša verjetnost, da bodo te zveze trajale.

ZDRAVJE:

Meridianske tehnike zdravljenja so se s koncem prejšnjega stoletja silno razpasle. Današnji dan je idealen za uporabo takšnih pristopov. Dale bodo dobre rezultate.

DENAR:

Če imate v svoji časovni numerični kodi še števili 6 in 8 (morda osebno leto in starostna doba), lahko pričakujete kakšen nepričakovani dobitek.

KARIERA:

Z novim pristopom lahko uspešno poženemo naprej stare stvari, ki jih še nismo dokončali. Z novimi raje še počakajmo. Boljše rezultate daje rimsko delo.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

V takšnem dnevu je priporočljivo otroke peljati na kakšno novo zanimivost: morda skupaj obiščete kakšen muzej ali galerijo, se udeležite potopisnega predavanja ali uric pravljic. Takšne dejavnosti širijo tako otrokov kot tudi naš svet, predvsem pa nas povezujejo.

PRIJATELJSTVO:

Dan je idealen za obisk joge, meditacije ali predavanj iz osebnostne rasti.

SPLOŠNO POČUTJE:

Večinoma bomo imeli dober občutek zadovoljstva, nekoliko več nepričakovanih in neželjenih sprememb lahko doživijo osebe, ki imajo v svoji numerični kodi števili 3 in 5. Aktivacija 71931 pomaga. Prav tako glasno postavljena namera: »Moja namera je, da sem ves dan varna ter pritegujem le prijetne in pozitivne dogodke.«
Bolj kot bomo ustvarjalni, bolj bomo zadovoljni. Nekje je Anthony Robbins zapisal svoja večerna vprašanja, ki jih prav rada uporabljam:
1. Kaj dobrega sem danes naredila in kako?
2. Kaj novega sem se danes naučila?
3. Kako je današnji dan izboljšal kakovost mojega življenja? Kako lahko to uporabim kot naložbo za prihodnost?


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.