numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 11.4.2018

Kadar vse celice v telesu sodelujejo za skupno dobro organizma, smo zdravi. Ko ljudje sodelujemo, je družba zdrava!

Dan je odličen za druženje in sodelovanje. Timsko delo bo dalo sijajne rezultate. Lažje bomo sodelovali z drugimi, bolj bomo zaznavali in razumeli njihove potrebe. V takšnem dnevu se lahko rodijo pomembne ideje, ki vplivajo na življenja mnogih ljudi. Odprimo svoje oči, um in srca za nenadne ideje in morda nepričakovana srečanja.


LJUBEZEN:

Bolj bomo razmišljali o družini kot celoti in ne le o partnerstvu. Ta širša slika se nam bo zdela pomembnejša. Pripadanje, povezanost, celota.
Tudi samski boste verjetno bolj razmišljali o družini in skupnosti na splošno kot o posamezniku. Potreba po sprejetosti in pripadnosti bo močnejša od želje po intimnosti.

ZDRAVJE:

Telo in um sta en sistem, nepreklicno povezana. To je dober dan za zdravljenje tudi težjih obolenj. Morda pa kdo izreže iz svojega telesa nekaj, kar tja ne paše. Predstavljajte si svoje telo, opazujte ga od zunaj. Naj telo v celoti zajame temno modra zdravilna svetloba. Predstavljajte si, kako vse celice od znotraj ovija temno modra svetloba, ki se spremeni v vijolično in nato v zlato. Ko boste videli svoje telo zlato, se z vdihom potopite vanj. Takšna miselna kopel lahko izjemno pomaga pri zdravljenju. Probajte.

DENAR:

To je odličen dan, da razmislimo, kako bi spravili v denar kakšen skupni projekt ali idejo. Sodelovanje z drugimi nam lahko odpre vrata, ki jih do sedaj nismo niti videli. Vendar se realizacije lotimo čez kakšne tri dni, ko se Merkur znova obrne v direktno smer. Lahko pa dobite vrnjeno, kar je vaše.

KARIERA:

Ni dan za podpisovanje pogodb, definitivno pa je dan za razmišljanje. Če ste se pri svojih načrtih in projektih kje ustavili in zataknili, se poslužite brainstorminga. Naredite hitri možganski vihar in naj vam sodelavci ali prijatelji brez vnaprejšnjega razmišljanja stresejo ideje, ki jim prve padejo na pamet. Iz tega lahko dobimo mnogo zelo uporabnega materiala. Če bomo sledili svoji viziji, temu, kar nas resnično privlači, bomo našli nekaj zanimivih možnosti in poti. Zavihajte svoje možganske krivulje in se lotite uresničevanja svojih sanj.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Kadar damo otrokom nekaj več maneverskega prostora in jim ne dihamo neprestano za ovratnik, se tudi naši odnosi poglobijo. S tem jim namreč na nezavedni ravni sporočamo, da jim zaupamo. To je idealen dan za igranje igrice Jaz sem. Igrica je naložba tako v odnose kot v gradnjo pozitivne samopodobe.

PRIJATELJSTVO:

Dobra družba bo zelo blagodejno vplivala na naše počutje. Videli bomo, da stvari niso tako črne kot smo jih videli še kakšen dan nazaj, sodelovanje pa nam bo dajalo nekakšen občutek pripadnosti in varnosti.

SPLOŠNO POČUTJE:

To je idealno obdobje za daljše potovanje, predvsem v tujino in za razpad vsega, kar nas oddaljuje od nas samih. Dobro bo delovala na nas glasba in ples.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.