numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 9.4.2018

V življenju se vedno znova učimo. Ko se nehamo učiti, obstanemo. Ko obstanemo, se življenje neha.

Dan je odličen za druženje, zabavo, prijateljevanje, sorodstveno in družinsko pomoč. Na poslovnem področju ni pametno odpirati novega podjetja ali začeti z novimi projekti, je pa krasen dan za brainstorming. Če kakšnega starega projekta še niste uspeli zaključiti, ker ste se vmes nekje zataknili, povabite prijatelje na prigrizek in jih poprosite za pomoč pri snovanju novih idej. Edino, kar bi nas lahko oviralo je pretirana trmoglavost ter fanatično vztrajanje pri obstoječem. Število 9 v dnevu podpira tudi vsakršno obliko sodelovanja s tujino; osebno ali preko spleta.


LJUBEZEN:

Kombinacija današnjih števil 9 in 6 spodbuja erotiko in strast, vendar le tam, kjer so odnosi pristni, svobodni in osvobojeni puritanske sramežljivosti.
Samski – pojdite v večjo družbo. Morda vas čisto nepričakovano pritegne oseba, katere do sedaj še pogledali niste.

ZDRAVJE:

Nekateri smatrajo ponedeljke za najbolj osovraženi dan v tednu. Predlagam vam, da si ga popestrite s plesom ali s plavanjem. Uživali boste in telo vam bo hvaležno.

DENAR:

Mnogi bodo bolj radodarni do brezdomcev in ostalih pomoči potrebnih. Najbolj pa seveda do lastne družine in prijateljev. Vendar tale 9 v dnevu nekoliko briše ostre meje med ljudmi, pa smo na tak dan vsi nekoliko bolj humani.

KARIERA:

S pomočjo brainstorminga lahko precej nepričakovano pridemo na neko novo idejo. Še vedno bodo uspehi večji pri starih, že tekočih projektih. Z novimi počakajte. Sedaj je čas zaključevanja, ne začenjajte na novo, preden se Merkur spet ne obrne v direktno smer. Vendar ne čakajte s starimi projekti. Dokončajte jih!

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Morda bo tale ponedeljek eden izmed tistih dni, ki se jih boste vi in otroci radi spominjali. Danes imajo ideje krila in padajo na plodna tla. Izkoristite ta vpliv in ga dodatno podkrepite z igranjem igrice Jaz sem. Kupite jo lahko tukaj: https://www.emilyenveritas.com/shop/jaz-sem/

PRIJATELJSTVO:

To je odlični dan za prijateljska srečanja, druženja in medsebojno pomoč.

SPLOŠNO POČUTJE:

Za večino ljudi bo dan lahkotnejši in prijeten. Osebe, ki imate v svoji osebni numerični kodi število 4 v katerikoli obliki, pa aktivirajte niz zaščite 71931 in se oborožite s humorjem. Pomaga!


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.