numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 10.5.2018

Le tisti, ki sledi svoji poti, lahko naredi velike stvari!

Dan zahteva akcijo in nov pristop. Naredite nekaj novega zase. Izključno zase. In ker je ves maj namenjen spoznavanju svoje biti, je to odličen dan, da počnete vse tiste stvari, ob katerih vam duša poje. Slikajte, kiparite, plešite… maj je namenjen temu, da spoznamo, kaj budi strast v naših žilah, kaj nam daje energijo. Zato ta dan namenimo sebi. Če pa se že ukvarjate z »odkrivanjem sebe«, pa počnite to danes na drugačen način kot do sedaj. Odličen dan za sprehod ob morju, reki, jezeru ali potoku. Vzemite si čas zase. In čeprav sta obe števili dneva zelo materialni, vam odsvetujem podpis poslovnih ali materialnih pogodb. Maj je namenjen osebnostni rasti in ustvarjalnosti, biznis pride na vrsto kasneje.


LJUBEZEN:

Verjetno bomo nekoliko bolj občutljivi, precej več bomo razmišljali, povedali pa težje kot sicer. Ti dve števili na čustvenem področju nista najbolj vešči izražanja čustev, pa je dobro biti nekoliko bolj potrpežljiv tudi do partnerja.

ZDRAVJE:

Dan je odličen za obisk pri zdravniku, pri bioenergetiku ali kakšnem drugem alternativnem zdravilcu. Za obisk savne, začetek telovadbe, pa tudi za začetek zdravilnega telesnega očiščevalnega procesa. Dober dan za meditacijo in obisk pri zdravniku ali alternativnem zdravilcu. Privoščimo si več nesladkanih čajev, zelenih napitkov…

DENAR:

Ker bomo bolj sočutni, bomo tudi hitreje prisluhnili kakšni prošnji, medtem ko ta dan resnično ni ugoden za podpise poslovnih in materialnih pogodb ali za večje nakupe.

KARIERA:

Novih projektov se lotevajte zgolj v idejni fazi. Pogumno prestopite okvire razmišljanja, ne omejujte se. Vendar ne podpisujte pogodb. Tudi intuicija vam lahko precej pomaga.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Imate čas iti z otroki za kakšno urico na bazen? Ali pa si naredite doma »negovalni dan«: česanje, urejanje nohtkov… Takšne drobne pozornosti in skupne aktivnosti največ štejejo. Sporočajo, da so nam otroci pomembni. Da nam je njihovo počutje pomembnejše od kupa zlikanega perila ali očiščenih oken. Prepričana sem, da se v trenutku, ko se poslavljamo od tega življenja, res ne spomnimo, kdaj smo oprali in zlikali goro perila. Spomnimo pa se skupnih nežnih trenutkov s starši, če so si vzeli čas za nas.

PRIJATELJSTVO:

Morda ponovno obnovite staro prijateljstvo. Tokrat na drugačnih temeljih.

SPLOŠNO POČUTJE:

Nekoliko težji dan je lahko za osebe, ki imate v svoji numerični kodi števili 4 in 5, načeloma pa je pred nami prijeten in umirjen dan. Bodite pozorni na sanje!


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.