numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 11.5.2018

Največja nevarnost v življenju je prav to, da ničesar ne tvegamo. (Schuller)

Število 11 v dnevu podpira odprtost za nova spoznanja in pogum, da jih upamo sprejeti. Celotni dan je pod vibracijo števila 9, ki pravi: stopi iz varne cone udobja, prisluhni notranjemu vodstvu in sledi glasu svoje duše. Morda bomo čisto nepričakovano našli rešitev za probleme, ki se vlečejo že nekaj dni ali celo dalj časa. Takrat, ko o njih ne bomo razmišljali. Ni potrebno sprejeti nobene odločitve, najbolje bo, če bomo sledili intuitivnim prebliskom. Dan je namenjen osebnim spoznanjem in osebnemu pogumu. Ni dober dan za podpisovanje poslovnih ali materialnih pogodb.


LJUBEZEN:

Če je vaše razmerje v temeljih zdravo, ga lahko danes le še poglobite. Če vztrajate v razmerju iz strahu pred težavami, pa lahko hitro kaj poči ali škripne.
Samski – spoznavajte druge, pojdite v družbo, toda nikar se še ne odločite za nobeno osebo. Ne za in ne proti. Spoznavajte!

ZDRAVJE:

Naše telesno počutje bo v tesni povezavi z našimi mislimi in počutjem. Izogibajte se opojnim substancam.

DENAR:

Dan je ugoden tudi za kakšno prošnjo.

KARIERA:

Intuitivno in spontano lahko dobimo dobre ideje in prebliske glede dela, ki ga opravljamo. Morda tudi kakšno novo rešitev. Pogum vodi v uspeh. Pripravimo idejo do tega, da jo lahko začnemo izvajati, vendar s samo akcijo počakajte. Razen v primeru, da gre za izboljšavo pri že obstoječih projektih.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Predlagam vam igrico. Vzemite si nekaj trenutkov popolnega miru in zaprite oči. Nato s svojimi notranjimi očmi poglejte svoja stopala… noge so v čevljih vašega otroka… zdrsnite s pogledom višje – noge so oblečene v oblačila vašega otroka. In tako do vrha. V obraz se ne morete videti, ker ste v telesu. Samo ramena še lahko vidite in roke. Ste v telesu svojega otroka. Opazujte dom skozi oči vašega otroka. Kako se počuti? Je umirjen, radosten, srečen? Ali je v krču in stresu? Poglejte skozi oči otroka sebe. Kaj si želite od sebe – svojega starša? Kako se vidite in doživljate skozi oči otroka? Morda pridete do osupljivih spoznanj.

PRIJATELJSTVO:

Če imate težavo s sprejemanjem kompromisov in mislite, da mora biti vse po vaše – potem danes raje ne kličite prijateljev.

SPLOŠNO POČUTJE:

Dan bo toliko dober, kolikor bomo sledili intuitivnim prebliskom in koliko si bomo upali. Ta »upali« se ne nanaša na divjo vožnjo skozi križišča in divjanje po cesti. Pomeni: upajte si biti to, kar ste!


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.