numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 9.5.2018

Dokler ne poznamo sebe, ne moremo vedeti, kaj je res izbira naše duše.

Dan oblikujeta dve visoko spiritualni števili: 9 in 7 (16). To sta števili, ki zahtevata iskrenost do sebe, podpirata pogum za pogled vase in raziskovanje lastne duše. Ker prestapljata meje (tako realne fizične, kot meje cone udobja in duhovnih spoznanj) lahko pride do nenadnih in nepričakovanih preobratov. Kot nalašč, da prekinete in odložite vse, kar ste prerasli in ne potrebujete več. Dan je namenjen spoznavanju, izobraževanju tradicionalnih ali šamanskih znanj, osebnostni rasti in duhovnosti. Negi telesa in duha. To je odličen čas za obisk pri kozmetičarki, za depilacijo, pri zobozdravniku ali kakšnemu drugemu zdravniku… Definitivno pa ni ugoden dan za sklepanje poslovnih dogovorov ali celo za začetke novih projektov in programov. Počakajte!


LJUBEZEN:

Čustvena zmedenost bo nekatere vodila v umik vase in v razmišljanje, drugi pa bodo pred neprijetnimi spoznanji bežali v vzdihovanje po prepovedanih sadežih in v nezvestobo. Tudi, če boste za kratki hip zadovoljni v objemu druge osebe, ničesar ne boste rešili v svojem življenju. Kaj bi res radi?
Samski – ničesar ne boste zamudili, če tudi danes še ostanete samski.

ZDRAVJE:

Dan je odličen za obisk pri zdravniku, pri bioenergetiku ali kakšnem drugem alternativnem zdravilcu. Za obisk savne, pa tudi za začetek zdravilnega telesnega očiščevalnega procesa. Če imate težave z depresijo, obiščite kakšnega dobrega psihoterapevta, družinskega terapevta… Privoščimo si več nesladkanih čajev, zelenih napitkov…

DENAR:

Ker bomo bolj sočutni, bomo tudi hitreje prisluhnili kakšni prošnji, medtem ko ta dan resnično ni ugoden za podpise poslovnih in materialnih pogodb ali za večje nakupe.

KARIERA:

Ne lotevajte se nobenih novih projektov… lahko le v fazi razmišljanja… predvsem pa ničesar ne podpisujte. Definitivno to ni dan za odpiranje nove firme ali za start s programom, za katerega želite, da traja.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Bolj bomo sentimentalni in občutljivi. Če se le da, ne nosite problemov iz službe s seboj domov za domačo mizo. Pojdite raje prej na enourni sprehod v naravo, ob kakšno reko, potok…. Manj škode boste naredili, če bosta kosilo ali večerja uro kasneje in otroci malenkost bolj lačni.

PRIJATELJSTVO:

Sočutni bomo in razumevajoči… To je krasna kombinacija in odprt lov na energijo za vse tiste jamravce, ki se napajajo z neprestanim pritoževanjem. Se imate radi? Zaprite jim vrata!

SPLOŠNO POČUTJE:

Če se bomo posvetili sebi in si vzeli čas zase, se bomo počutili zelo dobro. Sicer nekoliko manj. Najtežja kombinacija dneva je za ljudi, ki imajo v svoji osebni numerični kodi število 3.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.