numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 10. 8. 2017

Če boste danes aktivni ter boste storili nekaj novega, boste s tem vstopili v novo življenjsko obdobje, ki je obdobje sreče, ustvarjalnosti in sodelovanja.

Čeprav nas le še dober dan loči od retrogradnega Merkurja (ki že kuka izza besed in kaže svojo moč), je vendarle danes dober dan za podpis kakšne pogodbe. Tako glede nakupa nepremičnine, poslovnih dogovorov ali drugih osebnih dolgoročnih načrtov.

LJUBEZEN:

Umaknite se iz partnerskega odnosa, ki vas izčrpava in uničuje vašo ustvarjalnost. Pritegnili boste osebo, ki bo blagodejno delovala na vašo dušo in vaš pristni jaz.

ZDRAVJE:

Veliko se gibajte na svežem zraku, vključite čim več zelenja in sončne svetlobe. Začnite z novo športno aktivnostjo, ki pa naj bo skupinska.

DENAR:

Svojo ustvarjalnost boste znali izraziti na praktični način in jo dobro vnovčit. Poglejte, kako lahko neko staro zadevo izboljšate ali jo uporabite še v kakšne drugačne namene.

KARIERA:

To je najboljši čas, da se na podlagi dosedanjih dogovorov odločite za nova poslovna sodelovanja in uspešno delo v skupini ali timu, vendar bo uspeh le tam, kjer bodo odnosi ustvarjalni, navdihujoči in inovativni. Negujte sodelovanje s tistimi ljudmi in položaji, ki vas spodbujajo in zavrnite tako ljudi kot položaje, ki vas izčrpavajo in dušijo.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Želeli boste vnesti več jasnosti in pristnosti v odnose. Odločno se boste zoperstavili občutku zatiranja in ne boste pripravljeni niti sprejemati vloge žrtve niti se na njo odzivati z razumevanjem.

PRIJATELJSTVO:

Sodelujte s prijatelji, vendar le s tistimi, ki vam bodo služili kot vir navdiha, energije in moči. Odmaknite se od ljudi, ki vam jemljejo energijo. Družite se z ljudmi, ki imajo podobno energijo kot vi.

SPLOŠNO POČUTJE:

Začutili boste novo moč in energijo. Usmerite jo v nove projekte in razmerja, kjer boste lahko izražali svojo ustvarjalnost. Energija se mora nekam usmeriti. Če jo boste pasivno zadrževali, bo postala rušilna.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.