numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 11. 8. 2017

Premagali boste stare strahove in zasijali v novi moči!

Morda boste imeli večino dneva občutek, kot da je vse obstalo. Občutek zatišja pred nevihto. Tudi sebi dajte možnost »utihniti« preden spregovorite. Danes je odličen dan za vaje molčanja ?. Takšna vaja bi bila zanimiva, kajne? Zmoremo biti drug z drugim, drug ob drugem brez pogovora? Kakšni bi bili naši notranji občutki? Če imate možnost za to vajo, vam jo priporočam. Spoznali boste sebe in kvaliteto posameznih odnosov. Brez besed vam bo jasno marsikaj!

LJUBEZEN:

Vezanim parom priporočam (če že ne sprejmete vaje tišine ?) glasbo in ples. Današnji dan je odličen dan za argentinski tango. To je morda edini ples, kjer ženska ne more prevzeti vodenja (hvala bogu, vsaj nekje ?). Zato se mora naučiti sledenja. To pa pomeni izprazniti glavo, uskladiti dihanje s partnerjem, se zliti z njegovim gibanjem. Zanimivo – tako pride tudi do globljega stika sama s seboj. Moški pa se nauči jasno pokazati, kaj pravzaprav želi od svoje partnerke. Prav zato je argentinski tango odlična oblika psihoterapije in partnerske terapije.

Samski izžarevate prav posebno magnetično privlačnost. Vendar gledate svet skozi rožnata očala, zato ste nagnjeni k napačni izbiri. Upoštevajte tudi razum. Če boste danes spoznali osebo, ob kateri vam bo zaigralo srce; vzemite si malo časa in predvsem – odložite rožnata očala.

ZDRAVJE:

Kot kača, ki se levi, boste uspešno odpravili vse stare težave in se obnovili z novo močjo.

DENAR:

Zaupajte svoji intuiciji in dobri presoji, vendar ne podpisujte pogodb, če res ni nujno potrebno.

KARIERA:

Vnesite več sebe v svoje delo. Svoje osebnosti, ustvarjalnosti, svojih barv. S posebnim načinom, s katerim pristopate k tradicionalnim situacijam, boste poželi uspeh.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Strastno se boste odzivali na stare zaplete s starši (previdneje z jezičkom, če niste pripravljeni na razčiščevanje), v odnosu do otrok pa boste izžarevali umirjenost in ljubezen.

PRIJATELJSTVO:

Ljudi boste očarali s svojim sijajem in notranjo močjo, vendar se boste bolj osredotočali nase kot na druge.

SPLOŠNO POČUTJE:

Čutili boste novo strast ter notranjo moč, zato boste drzni in se vam nobeno tveganje ne bo zdelo preveliko. Želeli boste iz življenja potegniti največ, kolikor se da. Bodite pogumni tam, kjer točno veste, kaj hočete in zakaj to hočete.

V začetku septembra 2017 popeljem manjšo skupino v skrivnostni svet števil. Začnemo s Šolo numerologije I. stopnja – Numerolog Praktik. Če vas zanima, mi pišite na emily.enveritas@gmail.com.

Šola numerologije

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.