numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 9. 8. 2017

Bodite to, kar ste vi sami. Ne glede na posledice, ki bi jih zaradi tega lahko imeli drugi. Naj vas dolžnosti do drugih ne odpeljejo stran od vašega bistva.

Danes je dan čiščenja in odpravljanja vsega, kar ni usklajeno z vašim bistvom. Počistite negativna prepričanja in čustva. Odpustite in oprostite vsem iz vaše preteklosti, toda odločno zaprite vrata vsemu, kar vam škodi. Če oprostite, še ne pomeni, da tolerirate in prenašate. Pomeni le, da se ne jezite več v svoji nemoči, temveč izberete moč in rečete NE. Dober dan za razstrupljanje telesa, popravilo zob…

LJUBEZEN:

V že obstoječi zvezi se ne boste več pripravljeni prilagajati in podrejati čez mejo tistega, kar je za vas sprejemljivo. Raje se odpovejte nezadovoljujočemu partnerstvu kot sebi in svoji lastni duši. Razkrijte, kaj vas teži in kaj si želite. Tudi kakšna dokončna odločitev za razvezo lahko pade danes. Ta ne bo iz obupa in nemoči, temveč iz najglobljih spoznanj in prave notranje moči. Ne zanemarjajte se, ohranjajte svojo poštenost in celovitost.

Ste samski? Morda vas pritegne privlačni tujec ?.

ZDRAVJE:

Morda se počutite utrujeni in izčrpani. Preverite delovanje žlez in krvni obtok. Ne bojte se, obnovili boste svojo moč. Ne prenajedajte se! Danes je odličen dan za pitje vode ali zelenih napitkov.

DENAR:

Ne glede na situacijo, boste vedno pravi čas dobili, kar potrebujete. Ne prepuščajte se strahu, zaupajte, da vaš svet skrbi za vas in hitreje boste našli nove priložnosti za zaslužek.

KARIERA:

Odločite se za pot, ki podpira vašo ustvarjalnost. Ne sklepajte kompromisov na račun svojega zdravja in ne pristajajte na delovne pogoje, ki vas izčrpavajo ter povzročajo kepo v želodcu. Se počutite ujeti in ne veste, kako spremeniti svojo poklicno pot? Predvsem ne izgubljajte moči v samopomilovanju in se otresite vloge žrtve. Poglejte resnici v obraz: kje ste, kaj znate, kaj zmorete…. In začnite s prvim korakom. Bi radi bili pisatelj? Začnite pisati. Bi radi postali astrolog, numerolog, maser..? Pozanimajte se, kakšno znanje potrebujete in pokličite tistega, ki to znanje poučuje. Ne lenarite. Zavihajte rokave in se lotite uresničevanja svojih sanj.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Če starši niso pripravljeni spremeniti vedenja, s katerim vam povzročajo bolečino, ste slabši človek, če to še naprej sprejemate, kot če se obrnete in jim pokažete hrbet. Prepričanje, da starši smejo reči vse, kar jim pade na jezik in da se jim ni potrebno niti malo potruditi za dober odnos z otrokom, je navadna zloraba čustvene moči. Nobena dolžnost do nikogar drugega ni večja, kot je dolžnost, ki jo imate do sebe. In nihče nima pravice žaliti vaše zunanjosti, vaših prepričanj, sposobnosti in interesov. Dobri starši so srečni starši.

PRIJATELJSTVO:

Imate pravico, da spremenite svoje življenje tako, da boste živeli čimbolj v harmoniji s seboj in izražali svojo pristnost. Od prijateljev, ki tega ne sprejmejo, se raje odmaknite.

SPLOŠNO POČUTJE:

To je idealno obdobje za daljše potovanje, predvsem v tujino in za razpad vsega, kar vas oddaljuje od vas samih. Prisluhnite sanjam in intuiciji.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.