numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 10. 9. 2017

Konec napetosti, čas je za posvečanje družini, čustvom in uživanju.

Danes bodo želele imeti vaše brbončice žur. Nagnjeni boste k hedonizmu in vsakršnemu užitkarstvu. Če ste slučajno na dieti, vas bo mikalo, da grešite.

LJUBEZEN:

Nikakor ne boste zgrešili, če boste poskrbeli za romantično vzdušje: prijetna glasba, lepo pripravljena miza, šopek rož in prižgane svečke… Pa seveda dobra hrana (pomembno je, da je res okusna in da je je veliko) in kozarček izbranega vina. Da, pri nemščini so me najprej naučili: Die Liebe geht durch den Magen … ali po naše: ljubezen gre skozi želodec. In potem bo sledilo dolgo vroče cartlanje. Besedno razpravljanje pa raje preložite za nekaj dni. Ste na novo spoznali osebo? Da, privoščite si nekaj okusnega v prijetnem ambientu in prepreke do srca bodo kar same padale.

ZDRAVJE:

Morda boste imeli težave z želodcem, vendar bo to predvsem posledica prenajedanja.

DENAR:

Danes je odlični dan za nakupe, saj boste našli najboljšo možno razmerje med ceno in kvaliteto. Odlično se boste pogajali in nihče vam ne bo mogel prodati mačka v žaklju. Za prodajalce pa je to lahko »črna nedelja«. Oglede nepremičnin ali avtomobilov raje prestavite.

KARIERA:

Vaša delavnost je v polnem razmahu in brez pompa boste uspešno opravili cel kup dela. Z lahkoto boste opravili celo tiste nadležne rutinske zadeve ali kakšna opravila na vrtu. Zato le izkoristite to nedeljo, če so se vam nabrale nedokončane zadeve. Na koncu boste zelo zadovoljni s seboj in z opravljenim. Pridnost in marljivost se vam bosta obrestovali.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Odlični dan za to, da se vsi zberete za domačo mizo. Staršem boste polepšali dan, tudi otroci bodo zadovoljni in lahko vas prežame tisti čudoviti občutek spet doma. Če ste v kakršnem koli sporu s sorodniki, nikar ne upajte, da se boste po dobrem kosilu še uspešno dogovorili okrog sporne zadeve. Nikar ne razrešujte in ne debatirajte o kakšnih nerešenih vprašanjih. Prav pošteno se boste skregali, saj ne bo prav nihče popustil. Raje se posvetite družinskim igram, odigrajte igro Jaz sem in kasneje boste z večjo lahkoto sklenili zadovoljiv sporazum.

PRIJATELJSTVO:

Majhne pozornosti so tiste, ki bodo povzročale dobro počutje. Lepo se boste imeli, če boste šli s prijatelji na dobro večerjo, nato pa se zavrteli ob zvokih prijetne glasbe.

SPLOŠNO POČUTJE:

Vaša samopodoba bo v popolnosti reflektirala vaše počutje. Zaupajte si, sprejmite se s cenjenjem in v celoti. Dobitna kombinacija za dobro počutje: dobro opravljeno delo, umetnost, lepota, uživanje in druženje.

Za osebni numerološki coaching se lahko naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.