numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 9. 9. 2017

Vstopate v novo življenjsko obdobje, katerega lahko sproži neki nepričakovani dogodek ali nenadni preobrat.

Današnji dan skriva v sebi nekakšno presenečenja ali čustveni šok. Jezik vam bo prehiteval in mimogrede boste rekli nekaj, česar niti slučajno niste želeli. Ali pa boste prav tako nepričakovano izvedeli neko novico, ki se tiče predvsem odnosov in čustvenega področja. Morda pa se prav na hitro odločite za kakšno izobraževanje (danes se začne Šola numerologije I. – pridete?) ali za potovanje. Vsekakor bo to sprožilec večjih sprememb v prihodnosti.

LJUBEZEN:

Morda boste čisto nepričakovano srečali osebo, za katero boste menili, da je vaša duša dvojčica. In se spustili v precej nenavadno, nekako usodno razmerje. Dobro je vedeti, da vse, kar je usodno, ni vedno tudi prijetno. Ali trajno. Takšne zveze redkokdaj obstanejo, več možnosti imate za njeno trajnost, če je oseba iz tujine ali ste jo spoznali na potovanju v tujini. V dosedanjih zvezah ne boste več pristajali na odnose, ki vam ne ugajajo. Če ste se do sedaj trudili za rešitev odnosa, vam bo sedaj morda postalo celo vseeno. Ali se bo to dogajalo s partnerjem. Naj vas ne zavede misel, da je končno vse dobro, če je partner nehal prositi, predlagati, se kregati…. Če je tih in hladen, je kocka morda že padla.

ZDRAVJE:

Veliko se gibajte na svežem zraku, začnite z novo športno aktivnostjo, ki pa naj bo skupinska. Veliko sonca in vitaminov vam bo dobro delo. Ker je to dan, v katerem prihaja do nenadnih zastojev in hipnih sprememb, ni ugoden dan za urejanje zob ali za operacije.

DENAR:

Svojo ustvarjalnost boste znali izraziti na praktični način in jo dobro vnovčit.

KARIERA:

Iščete novo službo? To je dober dan za pošiljanje prošenj, manj pa za podpis pogodb, ker bo prihajalo do nekakšnih nepričakovanih nenadnih zastojev. Ali pa vam bo ponagajal internet in računalnik. Lahko vam nepričakovana ponudba (predvsem iz tujine) v celoti spremeni življenje.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Želeli boste vnesti več jasnosti in pristnosti v odnose. Odločno se boste zoperstavili občutku zatiranja.

PRIJATELJSTVO:

Dan je kot nalašč za zabavo in za preživljanje večera ob dobri hrani in pijači v kakšni prijetni restavraciji. Če sta zraven še glasba in ples, bo večer popoln.

SPLOŠNO POČUTJE:

Neki nepričakovani dogodek lahko povzroči večje spremembe v vašem načinu razmišljanja in delovanja.

Za osebni numerološki coaching se lahko naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.