numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 11. 9. 2017

Ljubezen se neguje s strastjo, čustveno bližino ter s skupnim predajanjem užitkom.

Prisluhnite svoji strasti ter čustvenim potrebam. Najbolje bi naredili, če bi danes čim manj govorili in se čim več dotikali drug drugega. Ja, čas je za ljubezen.

LJUBEZEN:

Vezani si boste želeli umirjenega skupnega življenja, nekaj več romantike in topline. Privoščita si umirjen večer za lepo pogrnjeno mizo in z okusno večerjo, kjer ne bo manjkal tudi kozarec vina. Veste, kaj je potrebno popraviti ali izboljšati in nežnost ter prijetno počutje je dober čas za to. Kaže se nova smer, ne prenašajte s seboj starih bremen. Samski pojdite nekam, kjer je lepo. Morda srečate zanimivo osebo v kakšni galeriji, na razstavi ali v plesni šoli.

ZDRAVJE:

V primeru težav le obiščite zdravnika in ne odlašajte predolgo. Sicer pa si privoščite več počitka, krepko juho in kozarec domačega terana, pa se bo tudi fizično počutje precej izboljšalo.

DENAR:

Spretni boste pri nakupih in pri finančnih odločitvah. Če imate v načrtu večji nakup, ga opravite danes. S prodajo pa raje še malo počakajte. Prav tako to ni ugoden dan za pridobitev posojila ali kredita.

KARIERA:

Pridni boste iz z lahkoto se boste lotili tudi bolj dolgočasnih opravil. Na koncu vas bo prežemal občutek zadovoljstva, ki ga imate po dobro opravljenem delu. Pa vendar bo bolje, če danes delate sami kot v timu. Težko boste sprejemali nove predloge ali kakršnekoli popravke. Zaradi trmastega vztrajanja pri svojem lahko hitro pride do spora. Previdno pri komunikaciji.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Danes se sigurno ne bo dobro končalo, če jim boste brali levite in jih kritizirali. Spor bo neizogiben in na koncu se boste vsi slabo počutili. Lažje vam bo, če se boste zavedali, da vaše mnenje ni edino in najbolj pravilno (konec koncev tudi sami kdaj pa kdaj spremenite svoja stališča), ne vztrajajte pri svojem za vsako ceno, raje pojdite z otroki na igrišče in odigrajte kakšno skupinsko igro. Ali pa se skupaj z njimi lotite kuhanja in pečenja.

PRIJATELJSTVO:

Radi boste v družbi prijateljev, vendar vam odsvetujem pogovore o zelo pomembnih temah ali politiki. Sprli se boste, ker bo vsak trmasto vztrajal pri svojem.

SPLOŠNO POČUTJE:

Ves dan boste delovali nekako v skladu z rekom: počasi in sigurno. Če se ne bo nihče zoperstavljal vašemu mnenju, bo to odlični dan, v katerem se boste počutili spet pristno povezani s svojimi bližnjimi. Če se boste spuščali v razpravljanja, boste sitni in nezadovoljni.

Za osebni numerološki coaching se lahko naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.