numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 12. 1. 2018

Besede so najmočnejše orodje ali orožje! Za kaj jih boste uporabili?

Energije dneva podpirajo druženje ter izmenjavo idej, brainstorming, športna tekmovanja, prošnje in usluge. Največjo korist bomo imeli od medsebojnega sodelovanja z družinskimi člani, sorodniki, prijatelji, sodelavci. Ta pomoč se lahko kaže kot konkretna fizična pomoč ali kot pomoč za pridobivanje novih zamisli kaj ali kako nekaj storiti na poslovnem področju. V tem primeru bomo imeli večjo korist, če bomo več poslušali in manj govorili.

LJUBEZEN:

Tudi besede so pomemben del partnerskega odnosa. Povejte svojemu partnerju, kaj vam ugaja na njem. Povejte mu, da ga ljubite. Lahko mu že zjutraj pri zajtrku ob skodelici kave priložite sporočilce z ljubečim stavkom. Drobne pozornosti dolgo časa grejejo.

Samski, danes je dan za druženje, zato odprite vrata in v družbo. Življenje vas čaka. Morda spoznate prav danes osebo, ki vas bo popolnoma očarala. Tudi, če iz tega ne bo nič v prihodnje, se boste najverjetneje prav luštno zabavali.

ZDRAVJE:

Ni primeren dan za operativne posege. Zelo blagodejno bo vplivalo na nas plavanje.

DENAR:

Z večjo lahkoto bomo odprli denarnico, kadar bo šlo za nas in naše drage. Morda bomo celo pretirano radodarni. Za druge precej manj. Če boste danes podpisovali kakšne materialne ali poslovne pogodbe, boste kasneje imeli občutek, da so vas izkoristili. Raje danes ničesar ne podpisujte. Če se imate danes namen s svojimi sorodniki dogovoriti glede razdelitve premoženja ali dedovanja – prestavite dogovore na kasnejši čas. Lahko se vam zgodi, da boste kupili neko nepremičnino, ki vam bo kasneje zelo otežila življenje.

KARIERA:

Kot da bi nam dosedanje delo prižgalo željo, da se malo pobahamo. Kaj vse smo že in kaj vse še bomo. No, tudi takšen dan kdaj potrebujemo, čeprav je vprašanje, koliko teh zanosnih načrtov bomo v resnici tudi izpeljali. Je pa to odličen dan, da poprosimo koga za pomoč ali mi nekomu naredimo uslugo.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Preživite dan z otroki in sorodniki. Nekje ob kakšni fizični in telesni aktivnosti. Morda boste staršem nasekali drva, če jih potrebujejo… Ali odšli z družino na bližnji hrib s sanmi. Za dobro zabavo in odličen dan sploh ne potrebujete veliko denarja. Nekaj sendvičev in termovka z vročim čajem, pa sani in zabava je tu! Zvečer pa na toplem odigrate igrico Jaz sem. Otrokom bo še dolgo dajala moč pozitivna energija tega dne.

PRIJATELJSTVO:

Dan je kot nalašč za srečanje s prijatelji. Morda ob dobrem kosilu, na izletu ali ob športni aktivnosti, kot so smučanje, sankanje, bob… Zvečer pa lahko v kakšni koči ob toplem ognju odigrate igrico Jaz sem. Še dodatno boste utrdili medsebojne odnose in se povezali na globljih ravneh. Ter preprečili, da bi vam z jezika zdrsnile neprimerne provokacije in duhovitosti, ki zgrešijo svoj namen.

SPLOŠNO POČUTJE:

Morda bomo čutili večjo željo po napihovanju in lastnem poveličevanju. Po izkazovanju lastne pameti. To je prav neprijetna past. Če se bomo zgolj širokoustili, kaj vse smo že in še bomo storili, kaj vse znamo in kako pametni smo že bili, nam bodo darila dneva ušla, saj bo naša malha polna že z našim umovanjem. Hkrati pa nam je takšno vedenje lahko zrcalo lastne vrednosti. Oseba, ki mora biti povsod in nenehno najboljša in ima vedno največ povedati, morda želi zgolj preglasiti drobni zoprni občutek dvoma v lastno vrednost. Večji kot je dvom, večji je perfekcionizem osebe. Glasnejša je in manj si v resnici upa živeti.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Če vas zanima, kakšna je vaša osebna numerična koda, kakšno je vaše življenjsko poslanstvo in kaj pravijo števila prav vam, se lahko naročite na gsm: 031 535581.

Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.