numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 12.10. 2017

Zaupajte svoji intuiciji in hitri presoji. Sledite svojim željam in upoštevajte le lastne ideje in zamisli.

Dan, v katerem smo zaradi delovanja dveh močnih, med seboj nasprotujočih si čustvenih števil, nagnjeni k povečani čustvenosti in občutljivosti. Besede so lahko nekoliko prehitre in si lahko s prehitrim reagiranjem nakopičimo par polen na svoji poti. Uporabite kodo zaščite 71931 ali niz, ki negativne stvari spreminja v pozitivne: 1888948. Vedno rečemo približno tako: Za harmonični razvoj vseh in zame, se naj vse negativno spremeni v pozitivno ter nato 3x izgovorite niz 1888948. Poskusite; kaj lahko izgubite?! Morda privrejo na dan stare povezave in nerešene bolečine, zato bomo vse doživljali pretirano težko in boleče. Najbolje storimo, če se umaknemo v udobje doma. Zelo dobro nam bo dela meditacija ter pogovor s psihoterapevtom, coachem ali drugim strokovnjakom. Pomaga nam lahko tudi kuhanje, pečenje…

LJUBEZEN:

Današnji dan je idealen za pregovor: Ljubezen gre skozi želodec. Naredite si praznik v domačem ognjišču, naj vaša kuhinja zadiši. Po kruhu, pecivu… To sproža prav posebne povezave v naših možganih in zelo blagodejno deluje na počutje doma in na občutek pripadnosti. Izognite se dolgočasju, ki vas mami v iskanje zabave zunaj zakona.

Samski boste morda preveč nagnjeni k pritoževanju in iskanju »rame za plakanje«, kar ni najboljši start v neko trajno razmerje. Imejte svoj jeziček na vajetih.

ZDRAVJE:

Ohranite pozitiven odnos. Zavedajte se tesne povezave med mislimi in čustvi na eni strani ter med zdravjem in počutjem na drugi.

DENAR:

Čeprav boste morda občasno čutili težo materialnih skrbi, boste z vztrajnim delom premagali vse težave. Danes je dober dan za investicije.

KARIERA:

V službi se boste toliko dobro počutili, kolikor boste pozorni na zavestno vzpostavljanje dobrega stika. Ker bodo vsi bolj občutljivi in ranljivi, se vam zna kasneje zelo obrestovati, če se boste znali zadržati in prisluhniti drugim.

ODNOSI STARŠI/OTROCI:

Izognite se zbujanju občutkov krivde; to res nikomur ne koristi. Morda imate občutek, da lahko s tem nekaj dosežete. Morda celo lahko. Vendar le za kratek čas, dolgoročno pa 10 več izgubite. Nikar. Danes je čas za nežnost in peko piškotov.

PRIJATELJSTVO:

Občutljivi boste. Tudi vaši prijatelji. Prisluhnite jim, vsi potrebujemo kdaj pa kdaj spoštljivega in dobronamernega poslušalca.

SPLOŠNO POČUTJE:

Danes ni najboljši čas za zabavo, težko boste blesteli na kakšnih prireditvah ali nastopih.

Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate. Če vas zanima, kaj je vaša osebna numerična koda in kaj pravijo števila prav vam, se lahko naročite na gsm: 031 535581.

Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.