numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 12. 11. 2017

S pridnostjo in vztrajnim delom lahko veliko dosežete!

Dan za pospravljanje, adaptacijo in urejanje doma. Če imate v domu kakšno reč, ki terja popravilo – naredite to danes. Popravite napeljavo, očistite cevi in odtoke, zamenjajte pipe, … ali preprosto pripnite police, obesite slike…zamenjajte dekoracijo in olepšajte stanovanje. Če ste včeraj dobili novo idejo, danes razvrstite vse dobljene informacije, analizirajte situacijo, preglejte minuse in pluse, organizirajte se in – začnite! Z delom se boste izognili negativnim mislim, na koncu dneva boste pa zadovoljni s svojo aktivnostjo ter rezultati.

LJUBEZEN:

Morda se boste počutili zasuti z delom in skrbmi. Težje se boste sprostili in če vašemu partnerju ne bo kaj ugajalo, se boste hitreje čutili odgovorne ali celo krive. Ne prevzemajte nase vseh odgovornosti. Saj veste, da je vsaka odrasla oseba sama odgovorna za svoje dobro počutje. Bodite Kleopatra, kraljica ljubezni, in uživali boste v prejemanju pozornosti, čustev in daril.

Samski boste bolje storili, če ostanete danes doma in se raje posvetite osebni negi. Ni najbolj primerni dan za druženja, zabavo in nežna romantična čustva. Bolj vas bo pri potencialnem partnerju zanimala njegova denarnica, materialne dobrine, vizija prihodnosti…

ZDRAVJE:

Priporočam vam veliko plavanja, pregled mehurja in ledvic, ženskam pa ginekološki pregled.

DENAR:

Morda se prebudijo vsi stari strahovi glede materialne in finančne prihodnosti. Zaradi tega boste težko naleteli na odprto srce in roko, če boste koga prosili za pomoč. Vsi bomo bolj stiskaški in previdni. Izgovarjali se bomo na vse možne načine, zakaj pa res ne moremo posoditi ali pomagati. Po nepotrebnem bomo zaskrbljeni in skopuški. Ne bomo želeli dajati, želeli bomo le dobivati.

KARIERA:

To je lahko zelo ploden in delovni dan. Lažje se bomo organizirali in lažje načrtovali, zato tudi kasneje ne bo potrebnih večjih popravkov. Nadrejeni bodo cenili vaš trud (čeprav nikar ne prosite danes za povišico ali kakšno uslugo). Dobro boste znali usklajevati tudi navidezno nezdružljive stvari. Na koncu dneva boste tudi sami zadovoljni.

STARŠI/OTROCI:

Kadar so starši notranje napeti, to čutijo otroci in direndaj se začne. Zaposlite svoje otroke: naj pospravijo svojo sobo ali počistijo kuhinjo, narišejo nove slikice…

PRIJATELJSTVO:

To ni najboljši dan za druženje. Hitreje se boste počutili krive, če bo kakšna oseba slabše volje (in večinoma bodo vsi), hkrati pa boste pretirano varčni in si lahko zaradi tega, kdo bo plačal skodelico kave, pokvarite razpoloženje ali celo odnos. Raje pojdite h kozmetičarki ali frizerju in se boste bolje počutili.

SPLOŠNO POČUTJE:

Bolj kot boste delovni, bolje se boste počutili. Najslabše se boste počutili, če boste posedali v brezdelju ali pred TV. Iz vseh strani vas bodo namreč napadle zaskrbljujoče misli. In frekvenca posnetih zvokov na TV bo le še na stežaj odprla vrata tesnobi.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Če vas zanima, kaj je vaša osebna numerična koda in kaj pravijo števila prav vam, se lahko naročite na gsm: 031 535581.

Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.