numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 12. 12. 2017

Pričakujte vse najboljše, ne glede na okoliščine, v katerih se nahajate in bogato boste poplačani!

Ker na današnji dan vplivata dve nasprotujoči števili, lahko povzročata večji notranji nemir in napetost v odnosih. Najbolje se bomo sprostili pri fizični aktivnosti: aerobika, odbojka, badminton… seks. Pravzaprav bi bilo tako najbolje začeti dan. Dokazano vpliva na boljše počutje in večjo toleranco do ljudi. Strpno na cesti in pri izmenjavi mnenj. Pomaga tudi aktivacija niza zaščite 71931 ter varne vožnje 11179. Energije tega dneva podpirajo predvsem izobraževanje, umetniško delovanje ter ustvarjalno izražanje. Danes ni dan za težko delo ali poslovne podvige.

LJUBEZEN:

Prepričanje, da ljubezen vedno zmaga, vas bo bogato nagradilo. Nikar se ne vdajajte občutkom samopomilovanja in notranje tesnobe. Nič ne boste imeli od tega, lahko pa po nepotrebnem skalite vodo v čaši ljubezni. Raje se posvetite drobnim majhnim pozornostim: lepo uredite mizo za skupni obrok, izberite lep servis in pribor, dodajte kakšno rožico in pisane pogrinjke ali prtičke… Prisluhnite nežni glasbi ali Ho’oponopono pesmi… Prižgite svečko ali izberite pomirjujoč vonj izbranega eteričnega olja… Ob opazovanju lepote tudi duša zacveti. Ljubezen ji sledi.

ZDRAVJE:

Morda boste notranje bolj napeti in nemirni, pa so takrat zato tudi bolečine psihosomatskega izvora pogostejše. Ob zdravljenju z načini klasične medicine, si pomagajte tudi z močjo prepričanj. Louise Hay nam je zapustila odlično majhno knjižico z naslovom Telo je tvoje. Vključite tudi ta del v svoje zdravljenje in rezultati bodo hitrejši.

DENAR:

Danes ni dan za pomembne materialne odločitve ali podpise materialnih pogodb. Ne glede na trenutno situacijo, verjemite, da vam pripada denar in materialno obilje, ne obremenjujte se s skrbmi in svet bo poskrbel za vas.

KARIERA:

Vsekakor se ne lotevajte novih projektov ali izvedbe nove zamisli. Tudi pri starih stvareh, ki jih urejate in dokončujete, ne delajte dokončnih odločitev. Največjo korist vam bo prinesel veder duh in prepričanje, da se svet spreminja na bolje. Če želite s starimi poslovnimi partnerji v prihodnje kakšno stvar spremeniti – povabite osebo na kosilo ali večerjo ali zgolj na pijačo. Družite se, pogovarjajte se o stvareh brez obveznosti in samo vprašanje časa je, kdaj se bodo vaše misli odslikale v vašem življenju. Vendar se ves december posvečajte izključno starim stvarem.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Morda boste čutili večjo notranjo napetost, zaradi katere se potem kakšne stvari čisto po nepotrebnem zapletejo. Sploh imamo Slovenci zanimivo (in neprijetno) navado do svojih otrok. Prijazni in ljubeznivi smo do tujcev, do otrok pa nestrpni, kritični in preveč gospodovalni. Če vas bodo danes obletavale te neprijetne zoprne mušice se spomnite, da svoj jutrišnji dober stik z otrokom gradite danes! Na stara leta dobimo od otrok toliko ljubezni kot smo je dali mi njim v njihovih otroških letih in mladosti. Ne več, ne manj! Raje odigrajte z njimi igrico Jaz sem. To je definitivno dobra naložba v prihodnost. Njihovo in vašo.

PRIJATELJSTVO:

Umikali se boste hrupnim družbam in površnim stikom, bolj vas bodo privlačili poduhovljeni ljudje. Pridobivate pravo modrost!

SPLOŠNO POČUTJE:

Čudežno darilo današnjega dne je zaupanje. Sila, ki vas ponese v zadovoljstvo, pa je ustvarjalnost in lepota. Vaše prepričanje, da na koncu dobro vedno premaga zlo, se vam bo bogato obrestovalo.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Če vas zanima, kaj je vaša osebna numerična koda in kaj pravijo števila prav vam, se lahko naročite na gsm: 031 535581.

Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.