numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 12.2.2018

Dan za zdravljenje starih ran, obnove in prenove različnih osebnih in poslovnih vidikov našega življenja. Bodite nežni s seboj!

Kadar v dnevu skupaj delujeta števili 3 in 7, nas ta energija potiska v notranje in zunanje konfliktne situacije. Nekdo se bo skregal s svojimi dragimi, nekomu drugemu bo počila guma na cesti, nekdo tretji spet bo dobil nepričakovano slabo novico, ki ga bo pahnila v depresijo… Odvisno od tega, k čemu nas žene naša lastna numerična koda oz. naša matrika. Predvsem osebe, ki imate v svojem numerološkem izračunu število 5, poskrbite za zaščito. »Moja namera je, da sem popolnoma in v celoti varna ves dan ter da se mi dogajajo same pozitivne in prijetne stvari. Aktiviram niz zaščite 71931 za vse, ki to potrebujejo in zase. Hvala.« Najbolje bomo storili, če se lotimo dela in čim manj razmišljamo. Izogibajte se fanatizmu in fanatičnim prepričanjem, da mora biti točno tako in prav nič drugače.


LJUBEZEN:

Lahko, da bodo bruhnila na dan zatrta in zatajevana čustva nezadovoljstva, ljubosumja ter posesivnosti. Slovenci se ne znamo prepirati, pa zato vsako nesoglasje doživljamo še težje in bolj fatalno. Pa vendar vsaka kriza nosi v sebi možnost, da se razmerje še dodatno izboljša. Ko se o stvareh pogovorimo in jih razrešimo. Prav tako ni nujno negativno spoznanje, da pač ne paševa skupaj. Negativno postane celo življenje, če na silo ostajamo skupaj, ko si gremo že krepko na živce. S tem prikrajšamo tako sebe kot partnerja za možnost, da si ustvarimo nekaj lepšega in boljšega. Kriza je najboljši čas, da vidimo, kaj je v odnosu resnično vredno, da odvržemo vse lažno in umetno ter vzpostavimo pristno harmonijo. Tak nepričakovani kaos povzroča prevrat in tesnobo, vendar je nujen korak v razvoju. Zato nikar ne mislite, da je že konec razmerja, če danes poka po šivih. Kljub težkim besedam pa še vedno lahko ostanete vljudni, kajne? To je pa odraz osebne zrelosti in osebne kulture posameznika.

ZDRAVJE:

V takšnem dnevu je na udaru naša psiha in notranja psihična stabilnost. Križ, kolena, gležnji, vrat.

DENAR:

Ne oddajajte vlog za kredit ali prošenj za povišico. Je pa dober čas za nakup starih ali prenovo starih zgradb, avtomobilov, zamisli in projektov. Ne pa tudi novih.

KARIERA:

Občutljivi bomo in nagnjeni k temu, da si vsako besedo ali vedenje razlagamo v skladu z najbolj neprijetnim scenarijem. Želeli se bomo dokazati, pa obstaja nevarnost, da bomo popolnoma nesprejemljivi za kakršnikoli dogovor ali kompromis. V stilu: kdor se ne strinja z menoj, je proti meni. Ni ravno tako, pa bi modro naredili, če malo popustimo. Sicer pa je to dan za delo, za pogovor s starejšimi modrimi osebami, z avtoritetami… Najbolj uspešni bodo ljudje, ki delajo na področju zdravljenja in prenavljanja; tako ljudi kot zgradb, organizacij, okolja, zamisli.. Nagrade pridejo kasneje.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Težek dan, pa lahko hitro izgovorimo besede, za katere nam je kasneje žal.

PRIJATELJSTVO:

Morda pade kakšen odnos, predvsem lažno prijateljstvo.

SPLOŠNO POČUTJE:

Bolj bomo občutljivi, nervozni, napadalni in tesnobni. Kot da bi gledali skozi zatemnjena očala. Ne bo nas vznemirjalo le tekoče dogajanje, dvigale se bodo tudi stare usedline nepredelanih bolečin. Predstavljam vam tehniko Scenarist, s katero lahko spremenite pogled na pretekle boleče dogodke.
Pretekli neprijetni dogodki, ki so se že zgodili, nam nikoli ne povzročajo bolečine. Bolečino nam povzroča naš odnos do dogodka in spomin nanj.
Kako pa hranimo svoj spomin?
Naš spomin je sestavljen iz slik, zvokov in občutkov. Spomini, ki so za nas zelo močni, so močni zato, ker vidimo notranje slike jasno, blizu, v barvah …. Še vedno nam odmevajo besede, ki so nas takrat prizadele. Jasno slišimo barvo glasu, hitrost govora in vse jezikovne posebnosti. Čutimo v telesu občutke, kot da se ta neljubi dogodek dogaja prav zdaj. Zaradi tega čutimo bolečino.
Sedaj si predstavljajte, da ste scenarist v tem filmu/dogodku.

  1. Sami izstopite iz njega in od daleč poglejte vse sodelujoče, vključno s svojo lastno osebo.
  2. V najbolj napetem/kritičnem trenutku lahko gibanje, oz film ustavite. Nastane zamrznjena slika. Kot fotografija. Dajte jo v debel okvir in jo pošljite za 20, 50, 100 metrov dalje od sebe.
  3. Tej fotografiji odvzemite barve in jasnost. Slika postane črno-bela, rahlo zabrisana.
  4. Lahko ji dodate glasbeno spremljavo: morda glasbo iz risanke.
  5. Opazujte to staro črno-belo fotografijo starega sebe v napol zabrisanem dogodku, ki vas je do danes mučil in poslušajte zraven smešno melodijo.

Kako se počutite? Kako ta dogodek sedaj vpliva na vas?
Neprijetnim dogodkom, ki nam prinašajo bolečino, se v življenju ne moremo izogniti. Dolgotrajno trpljenje pa je naša lastna izbira.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.