numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 12.3.2018

Tuga i bol ne idu u raj, pravijo naši južni bratje. Strinjam se.

Dan bo delovno obremenjen, pa si je smiselno zastaviti podroben delovni načrt in poslovni plan. Vsaj za kakšen mesec ali dva v naprej. Če potrebujete kakšen moder poslovni nasvet – obrnite se na kakšno starejšo osebo, ki je že uspela na podobnem področju. Danes se ne prerekajte z avtoritetami. Bodite modri in držite jezik za zobmi.


LJUBEZEN:

Danes lahko tudi čustveno področje spremenimo v poligon za merjenje moči. Če se partner ne bo odzival na naše izraze strasti, kot si želimo, lahko preidemo v ljubosumje, posesivnost ali hladni cinizem. Ajej, upam, da se spomnimo teh stavkov, če se nam začne nabirati ta neprijetni čustveni koktajl.
Samskim je danes prijateljstvo bolj naklonjeno kot partnerstvo.

ZDRAVJE:

Stres, napetost, tesnoba, težave z dihanjem… Narava ali težko in naporno delo bistveno lajša te tegobe. Pa vendar bodite pozorni, da ne pride do delovne izgorelosti. Dobro bi si bilo na vsake pol ure vzeti minuto za raztezne vaje in umirjeno globoko dihanje.

DENAR:

Lotite se novih poslovnih in delovnih projektov. Inovativne zamisli vam lahko prinesejo goro denarja. Za povišico ali kredit pa raje ne prosite danes.

KARIERA:

Dan ne spodbuja teamskega dela. V svojih sodelavcih bomo videli bolj tekmece, konkurente in morda celo nasprotnike. Preobčutljivo se bomo odzivali na vsako besedo; ne le na besedo, celo na pogled. Preveč se lahko ukvarjamo s tem, ali nas dovolj cenijo, kakšno mnenje imajo o nas drugi… Bolje bo, če se zakopljemo v delo. Načrtno postavljanje ciljev in marljivost nam bo prineslo dobre rezultate.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Morda bomo bolj razdražljivi in napeti, kar sigurno ne doprinaša k dobremu stiku. Stopite v čevlje vašega otroka, v njegovo kožo. Kako skozi njegove oči vidite sebe? Kako se ob tem vedenju počutite? Kaj si želite? Presenečeni boste, kako se boste doživljali skozi oči otroka. Hkrati pa boste marsikaj razumeli. Je sploh mogoče stopiti v kožo otroka? Meni pomaga ta način: najprej si osebo ogledam: kaj ima oblečeno, kako je visoka, težka, telesne značilnosti, geste in izraz na obrazu… Nato zaprem oči in usmerim pozornost v stopala. Z zaprtimi očmi gledam stopala… ki so takšna kot otrokova… nato zdrsim z notranjim pogledom višje, po nogah… opazujem oblačila, začutim težo nog, v mislih premaknem nogo… in tako drsim z notranjim pogledom vse više, dokler ne pridem do obraza. Ko v mislih odprem oči, sem v koži otroka in takrat vidim mamo (sebe) skozi njegove oči… kje stoji mama, kakšen je njen izraz na obrazu… kako se ob tem jaz kot otrok počutim… Poskusite; morda boste presenečeni nad uvidom, kako vas doživlja vaš otrok. Ko »izstopite« iz njegove kože, glasno zaploskajte, tlesknite… S povzročanjem hrupa se popolnoma prekine tudi energetska vez (da ne ostanete v otroku).

PRIJATELJSTVO:

Dan ne spodbuja druženja, pa tudi sicer bomo bolj nagnjeni k temu, da dokažemo, kako zelo pametni in super smo, pa se prijateljsko srečanje kaj kmalu lahko sprevrže v boj za premoč.

SPLOŠNO POČUTJE:

Kako se bomo danes počutili je precej odvisno od tega, kaj smo včeraj storili zase. Stres nas lahko zapelje v pretirano občutljivost in napadalnost. Če niste včeraj naredili predlagane vaje, jo naredite danes. Presenečeni boste nad spremembo počutja.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.