numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 12.4.2018

Ljubezen je edina sila, ki lahko pozdravi karkoli.

Danes je dan za ljubezen. Za romantiko, erotiko in strast.
Za ustvarjanje in umetnost. Umetniki bodo danes lažje našli svojo muzo.
Za izobraževanje, meditacijo in modo.
Biznisu in poslovnim pogodbam pa se raje izognite. Še malo, pa se bo tudi Merkur obrnil v direktno smer.


LJUBEZEN:

Dan za izražanje čustev. Dovolite svojemu notranjemu romantiku, da si vzame prostor. Danes je njegov dan. Če vse skupaj rahlo zabelite s strastjo, bo vajina zveza zasijala kot na novo pološčen avto ?.
Samski – morda bo prisotnega več bolečega hrepenenja in koprnenja. Nikar ne vrzite puške v koruzo.

ZDRAVJE:

Morda bomo bolj občutljivi ter vznemirjeni. Predvsem osebe, ki imate v svoji numerični kodi števili 5 in 7, se skušajte zavestno umirjati. Niz, ki negativno spreminja v pozitivno pa je 1888948.

DENAR:

Morda vstopimo v trgovino z mislijo: »Le pogledala bom,« vrnemo pa se obloženi z vrečkami. No, ja, zakaj pa ne? Morda kakšen kos garderobe…

KARIERA:

V takšnem dnevu imamo lahko kar nekaj zelo inovativnih idej, posebno umetniki, vendar dan ni najbolj primeren za sklepanje pogodb in dogovorov. Lahko pa poprosimo koga za kakšno uslugo.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Dan je kot nalašč za sprehod ob reki ali jezeru, ali za izdelovanje unikatnega nakita; kakršnegakoli. Dajte duška svoji in otrokovi domišljiji.

PRIJATELJSTVO:

Nevarnost je, da si lahko hitro naložimo bremena, ki niso naša. Morda bo bolje, če dan preživimo doma.

SPLOŠNO POČUTJE:

Energije dneva so zelo naklonjene ustvarjalnim ljudem, najmanj pa depresivnim ali hudo jezljivim. Pa seveda osebam, ki imajo števili 5 in 7.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.