numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 12.5.2018

Vizije brez dejanj so sanjarije, dejanja brez vizije pa zapravljanje časa.

Dan oblikujeta števili 12 in 1 (19). Terjata hitro ukrepanje, akcijo, nekaj novega, zdaj takoj. Vendar pozor! Mesec maj je namenjen razmišljanju, spoznanjem in definitivno ne takšnim oblikam akcije, kot ga želita ti dve števili. Bolje, da globlje zadihamo in se umirimo. S preveliko vnemo si lahko hitro porušimo temelje, na katerih bi v prihodnjih mesecih lahko zgradili nekaj koristnega in prijetnega. Pazljivo tako za volanom kot z jezikom. To hitro energijo, ki terja takojšnjo akcijo, najbolje sprostimo v športu.


LJUBEZEN:

Brzdajte svoj jezik, da vam kasneje ne bo žal.
Samski – morda se s kom dogovorite za zmenek, pa se bodo plani v zadnjem hipu podrli. Ne jezite se, morda je tako še najbolje.

ZDRAVJE:

Dan je odličen za obisk bioenergetika.

DENAR:

Hitro lahko zaokroži: v naše roke in iz njih.

KARIERA:

Obe števili sta inovativni, ustvarjalni in kreativni, vendar mesec maj akcijo blokira in zaustavlja. Zato razvijajte ideje na papirju. Zbirajte informacije, pri tem pazite le, da se na smrt ne sprete s sodelavci, ki bodo imeli morda drugačne ideje. V drugačnosti se skrivajo možnosti. V razlikah je bogastvo. Prisluhnite jim.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Pogosto smo starši utrujeni, pod stresom in siti vseh obveznosti. V takšnem stanju nam hitro zdrsnejo z jezika besede, ki prizadenejo in bolijo. Marsikdo se opravičuje sam pri sebi z mislijo: »Saj beseda ni konj.« Strinjam se. Še tako vznemirjen konj povzroči manj škode kot jih lahko povzročimo z besedami. Konj polomi kosti, besede pa dušo. Če se v življenju ne upate postaviti zase in si urediti življenja, o kakršnem sanjate, se ne znašajte nad otroki!

PRIJATELJSTVO:

Morda se vam izjalovijo kakšni načrti in prijatelj v zadnjem hipu odpove. Škoda se je jeziti – je pač tak dan!

SPLOŠNO POČUTJE:

Morda bo nekoliko bolj napet dan; posebno še, če bomo popustili vplivu števil po hitrosti. Zaradi preburnega reagiranja si lahko nakopljemo marsikatero težavo. Najtežji dan je za ljudi, ki imajo v svoji osebni numerični kodi število 5 in 7.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.