numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 12.6.2018

Zmedeni ljudje, ki želijo drugim reševati težave, jih pahnejo v še večjo stisko.

Dan oblikujeta dve števili, ki silno potrebujeta družbo, prijateljstvo in sodelovanje. Trojka v dnevu (dan 12) vleče nase hitro in nemirno komunikacijo. Predlaga rešitve vsem okrog sebe, še preden ti povedo, kaj potrebujejo ali želijo. Dvojka v skupnem seštevku se želi počutiti potrebna, sicer je nesrečna. Na nas bosta vplivali tako, da bomo imeli večjo potrebo po stikih in komunikaciji. To energijo najbolje izkoristimo za to, da uredimo kup tistih majhnih, vendar nujno potrebnih del, ki vsebujejo klic k nekomu, postavitev kakšnega vprašanja, dogovarjanje… Najlažje se bomo umirili z glasbo ali s kakšno drugo kreativno dejavnostjo. To je tudi dober dan za predavanja in seminarje, izobraževanja in izpite.


LJUBEZEN:

Predvsem kakšne »petice« in »sedmice« lahko hitro izrečete marsikaj, kar vodi v nezadovoljstvo. Umirite se. Pomislite, kaj je v vajinem odnosu dobrega. Zakaj ste radi v tem razmerju. Nato partnerju povejte, kaj vam ugaja tako v odnosu kot na njem. Da, lepa beseda lepo mesto najde.
Samski – dober dan za zabavo in druženje. Večinoma vam bo bolj ugajala večja družba kot romantika v dvoje.

ZDRAVJE:

Možen nemir in pretirano vznemirjenje.

DENAR:

Dober dan, da si z manjšim nakupom popestrite vsakdanjik. Ideja – igrica Jaz sem.

KARIERA:

To živahno energijo sodelovanja je najbolje izkoristiti za urejanje tekočih poslovnih zadev. Ne lotevajte se trdih poslovnih pogajanj, pa tudi firme ni ravno najbolj pametno danes ustanavljat. Lahko pa počistite mnogo odprtih stvari. Predvsem tiste, ki zahtevajo komunikacijo, marketing, spletno obveščanje…

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Dan je kot nalašč za raziskovanje svojih želja, vrednot in motivov. Za igranje igrice Jaz sem. Naročite jo lahko na: www.emilyenveritas.com.

PRIJATELJSTVO:

Morda boste presenečeni tako nad seboj kot nad prijatelji, če odigrate z njimi igro Jaz sem. Lahko se prijetni pogovor zavleče celo pozno v noč. Priporočam nakup igrice Jaz sem: www.emilyenveritas.com.

SPLOŠNO POČUTJE:

Večinoma bo to prijeten dan, ko bomo polni živahne energije. Nekaj več previdnosti in umirjanja se priporoča le tistim, ki imajo v svoji kodi števili 5 in 7.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.