numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 12. 8. 2017

Možna je velika sprememba okoliščin. Pogumno izražajte svojo osebnost in individualnost.

Biti to, kar ste, vse bolj postaja vaša nuja. Vse težje in težje se boste podrejali ter sprejemali kompromise na račun svojih želja in svobode. V naslednjih 3 tednih (obdobje retrogradnega Merkurja) bo bruhalo na dan vse tisto, kar vas v odnosih omejuje. Načini, s katerimi se odzivate zgolj zato, da umirite situacije, vas bodo pojezili. To je čas, ko rečete: »Ne, ne grem se več na tak način!«

LJUBEZEN:

Nov, svež vetrc bo zapihal v vašem življenju. Težko boste prenašali kakršenkoli način omejevanja ali zatiranja. Veste, kaj je potrebno popraviti ali izboljšati. Izkoristite ta čas, saj spodbuja nove poti in ne pokleknite pred strahom. Poglejte situaciji naravnost v obraz, le tako boste našli pravo pot za njeno rešitev ali izboljšanje.

Samski boste jasno spoznavali, zakaj ostajate samski in če si tega ne želite, boste tudi ugotovili, s čim to stanje ohranjate in podaljšujete. Kaže se nova smer, ne prenašajte s seboj starih bremen in starih vzorcev vedenja, ki so vas zgolj oddaljevali od vašega bistva in vas samih.

ZDRAVJE:

Spremenite svoje navade in začnite živeti bolj zdravo. Poglejte, kakšna so vaša prepričanja glede vašega zdravja in začnite dan s hvaležnostjo za vse tisto, kar zmorete. Povejte sebi in svojemu telesu, da se imate radi in nato odvrzite navado, ki vam najbolj škoduje. Vi že veste, kaj to je. Točno veste, kaj je potrebno spremeniti. Ne odlašajte. Storite to takoj zdaj!

Tisti, ki imate v svoji osebni numerični kodi število 5 ali 7, prosim premislite preden odprete usta in nikar ne zaloputnite vrat za seboj. Ja, potegnite se zase, vendar naredite to s prijazno odločnostjo in ne podirajte vseh mostov za seboj.

DENAR:

Uspešni in primerno nagrajeni boste le na tistih področjih, ki vam nekaj pomenijo. Spremenite svoj hobi v poklic.

KARIERA:

Dober čas za potovanje in delo pri mednarodnih projektih, kjer se cenijo kulturne razlike in na področju ekologije. Sicer pa to ni dan, v katerem bi vam priporočala podpis novih pogodb. Vsaj ne tistih, za katere želite, da trajajo dalj časa.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Ne bodite mrzlo voljni in jezikavi. Cenite jih in bodite hvaležni za vse dobro, kar imate. Tako, kot vi ne marate, da vas kdorkoli omejuje in tlači v že naprej pripravljene predalčke, tega ne marajo niti vaši starši niti otroci. Obnašajte se do njih tako, kot si želite, da bi se oni do vas.

PRIJATELJSTVO:

Radi se boste družili z novimi ljudmi in raziskovali podobnosti in razlike.

SPLOŠNO POČUTJE:

Aktivni boste in ustvarjalni. Težko boste prenašali nedejavnost, prazno govoričenje in prelaganje aktivnosti. Še težje kakršnokoli omejevanje svobode. Zato ste lahko tudi morda nekoliko preostri v besedah. Saj veste, da se da tudi na prijazni in lep način povedati, kaj si želite. Hrepeneli boste po potovanjih v tuje kraje. Morda ste o tem celo sanjali. Pomemben izlet vas lahko spodbudi k osebni rasti, osvobajanju bremen preteklosti in k večjim spremembam.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.