numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 12. 9. 2017

Odprite se ljudem, pojdite na zabavo ali kakšno predavanje, prijavite se na izobraževanje.

Zanima vas vse živo in ves dan se bo nekaj dogajalo. Ta bo hotel od vas tole, drugi nekaj drugega, vmes boste imeli še dva telefona in 3 sporočila… Skratka – pester dan! Morda dobite odgovor na neko zadevo, ki ste jo že pospravili v predal. Pravzaprav ni potrebno, da vse obvisi na vaših ramenih.

LJUBEZEN:

Bolj kot izmenjava nežnosti vas bo mikala besedna izmenjava. Malo premislite, kaj želite povedati, saj bo jeziček močno prehiteval pamet. Samski pojdite na hitre zmenke, slepe zmenke, organizirana druženja za samske…. Pojdite v družbo, danes ne obsedite sami doma.

ZDRAVJE:

Če imate večje težave, pojdite k zdravniku. Sicer pa vam bodo morda nekoliko ponagajali hormoni in pretirana nervoznost.

DENAR:

Vleklo vas bo v trgovine in še prehitro boste prekoračili vsoto, ki ste si jo namenili za nakup. Omejite se na manjše nakupe, ne kupujte česa večjega ali dražjega. To ni čas za nakup nepremičnine, avtomobila… Kupite si kakšen kozmetični preparat, maskaro, knjigo … plačajte si delavnico, plesno šolo in kakšen izobraževalni program.

KARIERA:

Uživali boste pri timskem delu, radi boste intelektualizirali in razpravljali. Lotevali se boste več nalog naenkrat in hkrati. Pravi multipraktik. Vendar boste površni, zato se ne lotevajte nekih dolgoročnih in kompleksnih projektov, kjer je natančnost zelo pomembna. Dober čas za mednarodna sodelovanja, za delo pri mednarodnih projektih, kjer se cenijo kulturne razlike in na področju ekologije.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Nagnjeni boste k temu, da boste sami že začeli opravljati delo, še preden jim boste dokončno povedali, kaj želite od njih. Bolj pa jim boste pripravljeni pomagati pri kakšnih pisnih stvareh, glede učenja, izpitov…

PRIJATELJSTVO:

Pazite, da ne boste izblebetali vseh skrivnosti in tako za vselej izgubili zaupanje prijatelja. Zaradi želje, da bi bili zabavni in v centru pozornosti, boste nagnjeni k obrekovanju, manipuliranju in spletkarjenju. Nikar, izgubite lahko vredno osebo.

SPLOŠNO POČUTJE:

Aktivni boste in ustvarjalni. Težko boste prenašali nedejavnost in prelaganje aktivnosti. Počeli boste več stvari hkrati, zato boste delovali živčno in nemirno. Vendar bodo vaše umske zmogljivosti jasne in ostre (izkoristite to za učenje), najbolje pa se boste počutili pri večjih družabnih dogodkih.

Za osebni numerološki coaching se lahko naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.