numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 13. 1. 2018

Če želimo naprej, je dobro spoznati, kaj nas vleče nazaj?

Morda dobimo kakšno novico iz tujine. Novico, zaradi katere se bomo zamislili. Nam načini, s katerimi želimo doseči svoje cilje, prinašajo korist? Kaj nam pravzaprav prinašajo? Zakaj si želimo to, kar si želimo? Podjetnikom se izplača prirediti kakšno brezplačno predstavitev, ponuditi kakšno večjo ugodnost ali biti sponzor nekega dogodka. Če želimo kaj dobiti, se je včasih potrebno čemu tudi odreči. Zaprosite za tisto, kar potrebujete in prisluhnite potrebam drugih. Vse se vrača, vse se plača! Dan je dober za športna udejstvovanja in razna tekmovanja.

LJUBEZEN:

Z izbiro pravih besed lahko pozdravite marsikatero rano. Morda boste naredili danes največ za svojega partnerja, če se odrečete temu, da ste vi v centru pozornosti in naredite nekaj zanj ali namesto njega. In to na lastno pobudo, ne da vas sploh prosi. Samski boste verjetno sanjarili o visokih ciljih in princu na belem konju. V družbi se boste zabavali, vendar vam na koncu najverjetneje tudi konj ne bo ostal, kaj šele princ. Nič hudega; bo pa naslednji pravi.

ZDRAVJE:

Ni primeren dan za operativne posege. Zdravje lahko okrepimo tudi z meditacijo, jogo, fitnesom, borilnimi veščinami, plesom ….

DENAR:

Danes ne špekulirajte in nikar ne kupujte večjih stvari. Če morate karkoli kupiti – kupite stare, že rabljene zadeve. Ne podpisujte niti materialnih niti poslovnih pogodb. Lahko pa kaj dobite.

KARIERA:

Če se vam je pri poslih kjerkoli malo zataknilo – poprosite za uslugo ali pomoč. Najverjetneje jo boste tudi dobili. Sicer pa je današnji dan zelo dvotiren na poslovnem področju: lahko ste silno pridni in postorite mnogo stvari (ob pomoči drugih) ali pa ostanete zgolj pri dobrih namenih in besedah.

Podjetniki, naredite danes kakšno zadevo zastonj. To je energetska naložba v prihodnje.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Pridobili boste kar nekaj pik, če boste dovolili otrokom, da počnejo nekaj, kar vam sicer ne ugaja najbolj in niste pristaš takšnega načina (seveda s tem ne mislim nič nevarnega ali prepovedanega). Morda bodo odigrali novo elektronsko igrico s svojimi prijatelji ali se »streljali« v kakšni igri. Čeprav jim običajno takšno igro morda odsvetujete, jim danes dovolite to izkušnjo. Se spomnite notranjega boja med dobrim in hudobnim volkom? Ko vnuk vpraša svojega dedka, kateri volk zmaga, mu le ta odgovori: »Oba.« To sta sončni in senčni del v vsakem od nas. Dokler smo živi, imamo oba. Če hranimo le dobri del, nas bo senčni del nepričakovano napadel in si vzel pozornost takrat, ko bo to najmanj primerno. Če damo nekaj pozornosti tudi senčnemu delu, mu damo ravno dovolj energije, da je zadovoljen in nam ne povzroča nepričakovanih gverilskih napadov. Lahko pa otroke peljete na bowling ali paintball. Tako si omogočimo, da na neškodljiv način nahranimo tudi kakšen bolj bojeviti del v sebi.

PRIJATELJSTVO:

To je odlična sobota, da jo preživite s prijatelji na kakšnem smučišču ali ob drugi športni aktivnosti, ali na kakšnem celodnevnem izobraževanju iz področja duhovnosti in osebnostne rasti, zvečer pa v koči ob toplem ognju odigrate igrico Jaz sem, ki vas bo še dodatno povezala in dvignila dobro počutje.

SPLOŠNO POČUTJE:

Večinoma se bomo počutili optimistične in polni načrtov za prihodnje dni.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Če vas zanima, kakšna je vaša osebna numerična koda, kakšno je vaše življenjsko poslanstvo in kaj pravijo števila prav vam, se lahko naročite na gsm: 031 535581.

Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.