numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 13.10. 2017

Ni vam potrebno izbirati med navideznimi nasprotji. Združite jih v novo, višjo celoto. Vse je mogoče!

Bolj bomo odprti in željni pozornosti ter druženja kot včeraj. Želeli bomo blesteti in morebitno odklanjanje ali hladni sprejem bo deloval na nas kot hladni tuš. Hitreje se bomo pripravljeni zaplesti v vojno oz prepir ali konflikt, saj se bomo počutili močnejši in samozavestnejši kot včeraj. Prepričani bomo, da imamo prav in želeli bomo, da nam ljudje pritrjujejo, občudujejo in ploskajo. Vsak odklonilen odgovor bomo doživeli kot osebno zavrnitev. Ker bomo želeli ugajati, bomo tudi bolj velikodušni in radodarni. Kar pomeni, da bomo bolj pripravljeni prisluhniti prošnjam, pa tudi drugi nam bodo raje pomagali.

LJUBEZEN:

Najbolje boste naredili, če boste svojega partnerja razvajali in delali z njim, kot da je kralj oz. kraljica. Bodite radodarni in velikodušni, nadišavite se in izgledajte čimbolj sijajno. Obnašajte se kot kraljica, velikodušna, samozavestna, nežna in sijajna. Rezultat ne bo izostal��. Nikar pa danes ne igrajte cankarjevske mame. Ta ni nikomur simpatična, zanimiva ali privlačna.

ZDRAVJE:

Priporočam vam veliko plavanja, pregled mehurja in ledvic, ženskam pa ginekološki pregled.

DENAR:

Kaže se nenavadna dvojnost: do nekoga boste morda skopuški in po nepotrebnem zaskrbljeni glede denarja, po drugi strani pa boste nagnjeni k temu, da si kupite kakšno reč nad svojimi finančnimi možnostmi. Ne boste želeli dajati, želeli boste le dobivati. Morda pa dobite kaj na lotu.

KARIERA:

Zelo dobro boste znali usklajevati nasprotja med ljudmi, jih motivirati in jim svetovati. Veliko boste govorili, vendar bistveno manj naredili. Uspeli pa boste združiti zamisli, ljudi ali zadeve, ki navidezno niso združljivi. Dober dan za usklajevanje in iskanje win-win rešitev.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Pomirjujoče boste vplivali na morebitne napetosti med posameznimi člani družine. Radodarni boste in to vedno zelo pozitivno vpliva na naše drage, saj jim tudi tako sporočamo, da so za nas pomembni. Vendar nobena materialna stvar ne more nadomestiti pozornosti in skupnega preživljanja časa. Privoščite si kakšno športno aktivnost, pojdite na biljard ali kegljanje, odigrajte partijo tenisa ali se pojdite rolat… Skupne aktivnosti gradijo dober stik med nami.

PRIJATELJSTVO:

Bodite radodarni in odprtega srca, sicer se bodo začeli prijatelji oddaljevati od vas.

SPLOŠNO POČUTJE:

Tisti, ki vidijo srečo le v velikih stvareh, bodo bolj črnogledih misli in razdražljivega razpoloženja. Vsako stvar bodo jemali kot napad nase in razen sebe bodo le težko opazili še koga. Zato bodo bolj nervozni in slabe volje. Če se boste odprli do drugih, boste imeli pa čudoviti dan. Tudi sreče boste imeli več kot si mislite.

Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate. Če vas zanima, kaj je vaša osebna numerična koda in kaj pravijo števila prav vam, se lahko naročite na gsm: 031 535581.

Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.