numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 13. 11. 2017

Odrecite se navadam, ki vam jemljejo zdravje in slabijo telo!

Večinoma se zavedamo, s čim škodujemo telesu in ga slabimo. Ker posledice napačnega delovanja niso takojšnje, se delamo, da jih ne vidimo in še naprej veselo grešimo. Če nočemo že v naslednjem letu imeti precejšnjih težav z zdravjem, moramo že zdaj nekaj spremeniti. Danes! Čas je za odločen kirurški poseg v navade. Stran s strupi, ki slabijo telo. Telo potrebuje le 3 stvari za nemoteno delovanje: aktivnost – gorivo – počitek. Morda ne morete vsega takoj spremeniti (dobiti druge službe npr.), nekaj pa že lahko. In prav tako lahko že razmišljate, kaj je potrebno storiti, da si lahko privoščite te zdrave in korenite spremembe. Katere stvari boste vrgli iz svojega načina življenja? Nato pojdite k frizerju, kozmetičarki ali pedikerju, na masažo… dan za odločne, navidezno majhne spremembe v vsakdanjem življenju glede prehrane, telovadbe, spanja…, dan za delo in nego telesa.

LJUBEZEN:

Mentalno razglabljanje in tuhtanje, kateremu bomo danes bolj podvrženi, precej gasi strastna in romantična čustva. Danes je pač dan za razmišljanje, za načrtovanje skupnih ciljev, v kaj bosta vlagala, kaj kupila, naredila, kaj vama je res pomembno… Ker smo toliko v glavi, se bomo težko sprostili in še težje prižgali kakšne strastne iskrice. Nič hudega, če ni vsaki dan ognjemet. Današnje energije dneva niso najbolj naklonjene zabavam, druženju, novim spoznavanjem ali začetkom novih ljubezni, pa boste morda tudi samski raje ostali doma.

ZDRAVJE:

Če že imate kakršnekoli zdravstvene težave, jih ne smete ignorirati. In ni dovolj, da greste k zdravniku ter po navodilih jemljete zdravila. Ne! Telo zahteva, da mu pomagamo tako, da odstranimo čim več škodljivih navad in mu tako omogočimo, da se bo lahko samo pozdravilo. Telo ima sposobnost regeneracije in samoobnove (ne glede na to, za kakšno diagnozo ali bolezen gre), le nekaj več naše pomoči potrebuje.

DENAR:

Verjetno bomo več razmišljali o denarju. Zraven teh misli vedno poplesuje roj skrbi. In težave se nam zdijo še večje. Zato bomo manj radodarni in prav gotovo to ni dan, ko bi kogarkoli prosili za denar ali materialno pomoč. Ne oddajajte prošenj za kredit, za povišico ali zgolj za prijateljsko posojilo.

KARIERA:

Čeprav danes verjetno ne boste podpisovali materialnih pogodb, je dan ugoden za razmišljanje o prihodnosti, o poslovnih strategijah, za iskanje novih poti, novih možnosti… Osredotočeni boste bolj kot običajno, intelektualno bistri in prodorni… Prepoznali boste tudi stvari, ki bi jih sicer kakšen drugi dan spregledali. Odličen dan za načrtovanje in planiranje naslednjih potez.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Morda boste težje prenašali nepospravljeno stanovanje, zato vas bo tudi sitnoba lovila za rokav. Nikar se ne odločite za vzgojni prijem hranjenja domače živali – mule. Muljenje je ignoranca, ta pa otrokom brez besed sporoča, da niso niti toliko vredni, da bi jih opazili. Na energetski ravni je to prepoved obstajanja.

Prosim vas, nikar se stisnjenih ustnic ne zaprite v molk ter se ihtavo ne lotite pospravljanja. Ne zbujajte jim občutkov krivde, kasneje vam bo žal. Ne zapirajte se sami vase. Povejte, kaj si želite.

PRIJATELJSTVO:

Bolj boste tihi, umirjeni in vase zaprti, zato boste uganka tudi za svoje prijatelje. Umikali se boste hrupnim družbam in površnim stikom. Raje si boste sami, v udobju doma, pripravili penečo kopel. Pa še bolje se boste počutili kot v družbi.

SPLOŠNO POČUTJE:

Večinoma bomo bolj kritični, razmišljujoči, tudi zaskrbljeni. Težko bomo prenašali lenobo tako pri sebi kot pri drugih, pa je to odličen dan za generalno čiščenje omar, predalov, avta, stanovanja…


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Če vas zanima, kaj je vaša osebna numerična koda in kaj pravijo števila prav vam, se lahko naročite na gsm: 031 535581.

Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.