numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 13. 12. 2017

Nikoli ne smete nehati upati, da se vam zgodi nekaj čarobnega.

Dan, ko boste morda ugotovili, kaj v poslu ne deluje. Kje so potrebne izboljšave ali celo spremembe. Verjetno boste nesli posel s seboj domov tudi po koncu delovnika, ali boste vsaj razmišljali o njem. To je odličen čas za nova pomembna spoznanja. Ugotovite lahko vzroke, ki so vam bili do sedaj prikriti. Vendar je dan namenjen odkrivanju stanja, ne pa tudi delovanju pri novih zamislih. Lahko pa se dogovorite za sestanek z dosedanjim sodelavcem ali poslovnim partnerjem, s katerim želite spremeniti nadaljne poslovanje… z osebo, s katero ste nekoč že imeli pogovore glede istega posla, pa niste uspeli narediti konsenza … že danes popoldne lahko pogajanja obrodijo sadove. Še boljši čas za te zadeve je jutrišnji dan. Danes se predvsem izogibajte prepirom in konfliktom, ne glede na to, kako ali koliko se strinjate ali ne strinjate z osebo. Tokrat je molk res najboljša strategija, če vam kaj ne ustreza. Že jutri bo morda manj nasprotovanja in se boste lažje dogovorili. Pa še nobenih vrat si ne boste zaprli, ker ne boste izbruhnili v prepir. Bolj kot se vam bo kam mudilo, v večje zastoje lahko padete na cesti. Zato – umirimo se! Tudi operativnim posegom se raje izognite.

LJUBEZEN:

Ljubezen je roža, ki potrebuje veliko nege, čustev in skupnega preživljanja časa. Sicer ovene. Partner vas morda celo preseneti s silovitostjo strasti in čustev. Seveda je ta silnost možna v obe smeri: v močno seksualno strast in vroč seks ali pa v divji izpad ljubosumja in posesivnosti. Eh, dober pokazatelj našega odnosa, kajne?

Samski boste nemara čutili večje poželenje in potrebo po partnerstvu. Vseeno ohranite svoje kriterije. Če se boste zapletli v avanturo z vezano osebo, bo to dejanje verjetno razkrito.

ZDRAVJE:

Tudi, če ste bolni, zavedajte se, da ima naše telo neverjetno sposobnost samozdravljenja in regeneracije. Potrebuje le nekaj naše pomoči. Verjetno že točno veste, kaj potrebuje vaše telo. Vendar današnji dan ni najbolj naklonjen operativnim posegom v telo in če se lahko temu izognete, raje prestavite.

DENAR:

V primeru razveze, sodnih ali zakonitih razprav imejte dobrega odvetnika. Ne delajte ovinkov mimo zakonodaje!

KARIERA:

Izogibajte se dvomljivim poslom in novemu poslovnemu partnerstvu. Če vas kdorkoli želi prepričati v nov skupni posel ali poslovni projekt – ustavite se in premislite. Poglejte vse podrobnosti in detajle. V najboljšem primeru bo to sodelovanje le na kratki rok. Pazljivo pri podpisih, lahko si ustvarite dolgoročne težave. Raje se posvetite lastnim nedokončanim zadevam in jih pripeljite h koncu. Boste imeli več od tega.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Morda ste zaskrbljeni za srečo in blagostanje svoje družine in svojih dragih. Vendar ne potrebujejo vaše skrbi. Potrebujejo vašo pozornost, čas in ljubezen. Katerih dogodkov iz svojega otroštva se radi spominjate? Tistih, ko sta bila mama in oče vsa nervozna od zaskrbljenosti ali tistih, ko so vas starši v resnici tudi videli, vas slišali in se pogovarjali z vami? Kateri spomin vam greje srce: ko so vam pridigali in svetovali, kaj je prav in kaj ne ali trenutki, ko so se zgolj zanimali za vaše mnenje in vam dali jasno vedeti, da zaupajo vašim odločitvam? Dajte otrokom to, kar si želite, da bi starši dali vam.

PRIJATELJSTVO:

Prijateljska družba je lahko vir notranjega zadovoljstva, le nikar se danes ne prepirajte in nikar trmoglavo ne zastopajte svojega stališča. Vsak ima pravico na svoj prav. Če vas bo vodilo to prepričanje, se boste dobro počutili v družbi prijateljev.

SPLOŠNO POČUTJE:

Morda bomo napeti, razdražljivi in notranje vznemirjeni. Želeli bomo, da je vse po naše. Dobro je premisliti, kaj si pravzaprav želimo: da za vsako ceno obvelja naša in zmagamo v besednem boju ali si želimo, da bi dobro sodelovali z ljudmi. Odgovoru primerno izberimo tudi svoje vedenje.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Če vas zanima, kaj je vaša osebna numerična koda in kaj pravijo števila prav vam, se lahko naročite na gsm: 031 535581.

Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.