numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 13.2.2018

Ne razmišljaj o težavah. Ustvarjaš jih. Razmišljaj o rešitvah. Ustvarjaš jih.

Še dopoldanski čas bo bistveno manj naklonjen pustnim norčijam. Vsi bomo še vedno bolj resni in tesnobni. Varnost ima prednost pred zabavo. Je odlični dan za pogovor s kakšno starejšo avtoriteto ali z nekom, ki je že dosegel podobne cilje, kot jih mi zasledujemo. Dan za načrtovanje in vztrajno delo. Šele pozno popoldne se bomo nekoliko sprostili in dovolili, da nam vsaj za nekaj časa glavo napolnijo manj težke in obremenjujoče misli. Ko bomo spustili nadzor, bomo tudi lažje zadihali ter postali bolj družabni. Večer je odličen čas za zabavo, druženje in pustne norčije.


LJUBEZEN:

Še vedno bomo bolj usmerjeni v zagotavljanje prihodnjih dobrin in bomo manj dovzetni za nežnosti. Pa vendar lahko nežen objem sprosti velik del tesnobe. Ljubezen se danes vzdržuje skozi poglabljanje prijateljstva. Dan ni najbolj naklonjen globokim zaupnim pogovorom. Bodite empatični in prijazni. Bolj, kot je partner videti razdražljiv ter napet, več nežnosti potrebuje.
Samski boste sijali kot zvezdica, izžarevali boste magnetizem in privlačnost. Iskalo vas bo mnogo pogledov, ne glede na razlike v letih. Možno je srečanje s sorodno dušo, ki vas bo dopolnjevala.

ZDRAVJE:

Števili 4 in 8 vplivata na okostje, oči in srce. Tako je možnih več težav s križem ali s srcem, pa vendar število 8 vsebuje tudi močno energetsko podporo in zaščito, pa menim, da ne bo hudega.

DENAR:

Čas je, da se lotimo novih projektov. Napetosti zadnjih dni bodo marsikoga brcnili pod rebra in bo naredil korak več kot bi sicer. Sprostitev zvečer omogoča nove uvide, kako se lotiti novih načrtov. V parih dneh lahko dobimo več potrebnih informacij. Nato pa le pogumno. Lotite se novih projektov. Inovativne zamisli vam lahko prinesejo goro denarja.

KARIERA:

Verjetno bomo čez dan še precej tesnobni in obremenjeni. Kljub temu, da je pustni torek, dan spodbuja resno delo, poslovne pogovore in sodelovanje s priznanimi avtoritetami. Želeli bomo, da nas tudi drugi jemljejo resno in s pravo mero spoštovanja, pa bomo pustne norčije kar malo potisnili na stran. Ker dan ustvarjata dve materialni števili, bomo tudi mi bolj razmišljali o svoji materialni prihodnosti. Vse bomo želeli imeti pod nadzorom, pa se bomo težje sprostili in manj možnosti je za drugačne poglede. Misel na prihodnost nas bo delala tesnobne ter nas hkrati usmerjala v težko in vztrajno delo.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Dajajte z ljubeznijo in spoštovanjem. Zasluge iz preteklosti se vam bodo bogato poplačale.

PRIJATELJSTVO:

To ni ravno dan za globoke zaupne pogovore. Ne boste čutili potrebe po napihovanju, zato bodo ljudje radi iskali vašo bližino.

SPLOŠNO POČUTJE:

Težke in resne energije čez dan se bodo proti večeru sprostile, mi pa tudi. Če hočemo živeti lažje in bolje, je dobro, da se naučimo izbirati misli. Ne predlagam, da si nadenete rožnata očala. Najbolj smiselno je, da vidimo situacijo takšno kot je. Ko jo prepoznamo, pa se nima smisla utapljati v skrbeh. Zaradi tega niso nič manjše. Raje začnimo iskati rešitve. Če želimo najti pozitivno rešitev, moramo izbirati med pozitivnimi mislimi. Zato je prvi korak, da se naučimo izbirati tiste misli, ki nas povrnejo v stanje moči. Kar niti slučajno ni tako enostavno. Za dobre misli se je potrebno truditi, slabe pa kar same poganjajo. Tako kot na vrtu. Za zelenjavo in rožice se je potrebno potruditi, plevel pa raste kar sam od sebe.
Vsaj 21 dni aktivno obdelujte svoj možganski vrtiček. Ko zalotite negativno misel, jo zgolj prepoznajte in takoj pomislite na nekaj lepega. Trenirajte svojo pozitivno naravnanost tako, da se 21 dni zavestno trudite opažati vse dobro in lepo v vaših življenjih. Vsak večer si napišite v posebni zvezek vse prijetne in lepe stvari, ki ste jih čez dan doživeli ali samo opazili. Pozorni bodite na malenkosti (npr. prijazni pozdrav prodajalke, kako ste hitro in z lahkoto dobili parkirni prostor …). Veste, vse velike stvari so sestavljene iz malenkosti.
Sčasoma boste čutili, kako se vaše srce širi, kako vam je vedno bolj toplo. Počutili se boste veliko močnejši in bolj umirjeni. Lažje se boste soočali z vsakdanjimi izzivi. Kot numerologinja vam svetujem, da počnite to nepretrgano 21 dni. Vaš trud bo bogato poplačan z boljšim počutjem. In potem hitreje pridejo tudi pozitivne rešitve.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.