numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 13.3.2018

Vsi smo pod istim energetskim oblakom, pa ni vseeno, kakšna občutja v ta oblak dovajajo tudi drugi. Energija, dež iz njega pada po vseh glavah. Delajmo v dobro skupnosti.

Današnje število 13 v dnevu nas spodbuja k razmišljanju, kaj bi bilo potrebno spustiti, spremeniti ali odstraniti predvsem na poslovnem področju, z moškimi osebami ali na področju zdravja. Hitreje bomo razmišljali, pa lahko to izkoristimo za nove ideje, učenje… vendar še ni čas za sejanje teh semen. Najprej je razmišljanje, šele potem sledi odločanje. Pogosto se ne zavedamo povsem, da s svojimi mislimi in emocijami oblikujemo nek skupni energetski oblak, iz katerega pada po vseh. Zato je egocentrizem (samo jaz in jaz) popolnoma nesmiseln. Danes delujmo v dobro skupnosti. Tudi uspeli bodo tisti naši projekti, ki prinašajo dobro čim širši množici, ne le nam. To je dan za humanitarno delo, delo s skupinami in skupinske dogodke v javno dobro, za intelektualna dela, za teamski brainstorming, prireditve…


LJUBEZEN:

Potrebovali bomo nekaj več prostora in svobode zase. Težko bomo sprejemali omejitve in nenehna prilagajanja. To je dober dan za pogovor. Povejte, kaj vas teži in kaj si želite. In prisluhnite tudi partnerju. Ne zanemarjajte svojih potreb in občutkov. Bodite pošteni do sebe in ohranite svojo celovitost.
Samski – morda vas pritegne privlačni tujec.

ZDRAVJE:

To je dober dan za opustitev kajenja ali kakšne druge slabe razvade ter za lahko hrano. Morda pa kdo izreže iz svojega telesa nekaj, kar tja ne paše.

DENAR:

Morda bomo celo manj obremenjeni glede svoje finančne situacije, kot smo bili čez vikend, pa bomo s tem sprostili tudi energetski priliv. Sodelovanje z drugimi nam lahko odpre vrata, ki jih do sedaj nismo niti videli.

KARIERA:

Ni dan za podpisovanje pogodb, definitivno pa je dan za razmišljanje. Če ste se pri svojih načrtih in projektih kje ustavili in zataknili, se poslužite brainstorminga. Naredite hitri možganski vihar in naj vam sodelavci ali prijatelji brez vnaprejšnjega razmišljanja stresejo ideje, ki jim prve padejo na pamet. Iz tega lahko dobimo mnogo zelo uporabnega materiala. Če bomo sledili svoji viziji, temu, kar nas resnično privlači, bomo našli nekaj zanimivih možnosti in poti. Zavihajte svoje možganske krivulje in se lotite uresničevanja svojih sanj.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Kadar damo otrokom nekaj več maneverskega prostora in jim ne dihamo neprestano za ovratnik, se tudi naši odnosi poglobijo. S tem jim namreč na nezavedni ravni sporočamo, da jim zaupamo. To je idealen dan za igranje igrice Jaz sem. Igrica je naložba tako v odnose kot v gradnjo pozitivne samopodobe.

PRIJATELJSTVO:

Dobra družba bo zelo blagodejno vplivala na naše počutje. Videli bomo, da stvari niso tako črne kot smo jih videli še kakšen dan nazaj, sodelovanje pa nam bo dajalo nekakšen občutek pripadnosti in varnosti.

SPLOŠNO POČUTJE:

To je idealno obdobje za daljše potovanje, predvsem v tujino in za razpad vsega, kar nas oddaljuje od nas samih. Prisluhnite sanjam in intuiciji.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.