numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 13.4.2018

Le tisti, ki sledi svoji strasti, polno živi svoje življenje.

Dan, ki ga bodo nekateri doživljali kot tesnobnega, depresivnega in težkega, drugi bodo pa plavali z glavo med oblaki. Odvisno, katerim pravilo in vrednotam sledimo. Svojim ali »moram«. Mnogi ne vedo, kaj bi pravzaprav radi počeli – za te bo dan morda nekoliko težji. Imate pa dobre možnosti, da prav danes uzrete svojo zvezdo vodnico. Danes je namreč dan za globoko transformacijo (13.dan) in za nove začetke. S samo aktivnostjo lahko še nekoliko počakamo, vendar ta dan sejemo nova semena. Zelo blagodejno bo vplivala na nas bližina vode, meditacija, kiparjenje…
Biznisu in poslovnim pogodbam pa se raje izognite. Še malo, pa se bo tudi Merkur obrnil v direktno smer.


LJUBEZEN:

Morda boste ugotovili, česa si želite več v svoji zvezi. Odlično. Začnite vnašati; korak za korakom. Nekateri boste pa morda le zaprli vrata za seboj. Tudi to je odlično.
Samski – sploh veste, kakšno osebo si želite? Kakšni morate biti vi, da lahko takšno osebo pritegnete?

ZDRAVJE:

To je število globoke transformacije. Ali – ali. V nekaterih primerih so težka spoznanja, drugje skoraj čudežna ozdravitev. Previdno z alkoholom in na cesti. Niz za zaščito 71931.

DENAR:

Ni potrebno kupiti vsega, kar vidimo. Posebej previdno pri nakupih »tolažilne« hrane, pijače…

KARIERA:

V veliko pomoč pri poslih nam bodo spoznanja, nikakor pa ne konkretno materialno delovanje. Do zelo dobrih spoznanj nam lahko pomaga intuicija. Čustvena intuicija je bistveno hitrejša od racionalnega uma. Je naša evolucijska inteligenca, ki varuje naše preživetje. Najuspešnejši svetovni poslovneži trdijo, da je intuicija njihova stalna pomočnica.
Vprašajte se:
1. Kakšne vrste živali so vaši tekmeci ali nasprotniki?
2. Kakšna žival morate biti vi sami, če želite preživeti in uspeti v njihovem krogu?
3. Kakšno okolje bi bilo najbolj izzivalno za vašega živalskega nasprotnika?

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Morda bomo vsi nekoliko bolj občutljivi, pa nikar preostro.

PRIJATELJSTVO:

Dobra družba bo vplivala zelo blagodejno na nas, izognimo pa se raje ljudem, ki so konstantno depresivni in nam jemljejo energijo.

SPLOŠNO POČUTJE:

Bodite pozorni na svoje sanje. Morda si jih zjutraj takoj zapišite (preden pogledate skozi okno); danes imajo sanje globlji pomen in prinašajo pomembna sporočila.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.