numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 13.5.2018

Svojih sovražnikov se znebimo, ko jim odpustimo, sicer nas še naprej preganjajo. (Osho)

Obe števili dneva sta materialni (13 in 20), ki materialnost preoblikujeta iz duhovnih vidikov. Zato je današnji dan – dan skrajnosti. Nekomu se same od sebe ponudijo stvari, ki si jih želi, drugim se dogaja več neprijetnih nepričakovanih preobratov. Odvisno od tega, koliko sledimo svoji življenjski poti in svojemu poslanstvu, ali temu, koliko smo ujeti v »moram« pravila. Vse z namenom transformacije in prenove. Previdno na cesti. Dan ni naklonjen podpisom pogodb, intelektualnemu razglabljanju ali odprtju firme. Spodbuja pa delanje uslug ter športna tekmovanja.


LJUBEZEN:

Marsikateri par se sooči z neprijetnim spoznanjem: na živce mi greš! Kaj boste s tem spoznanjem storili, pa je vaša odločitev.
Samski – morda vam nepričakovano križa pot gospod Pravi ali gospa Prava.

ZDRAVJE:

Spodbudno je za zdravljenje z bioenergijo ali celo za »duhovne operacije.«

DENAR:

Bolj varčno in stiskaško bomo gledali na denar, težje nam bo šel iz roke.

KARIERA:

Ker je nedelja, je manj ljudi v službah. Je pa dan čisto naklonjen delu. Pridobili bomo celo toliko več poguma in energije, da se bomo lažje lotili vseh tistih opravil, katerim smo se do sedaj izogibali. Posebno še, če so bili kakorkoli povezani s tem, da moramo koga poklicati, mu poslati sporočilo, kaj povedati…

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Svetujem potrpežljivost.

PRIJATELJSTVO:

Zamere so kot tumor v telesu. Ne dovolite, da se razbohotijo. Povejte, kaj vam leži na duši.

SPLOŠNO POČUTJE:

Morda nekoliko nemirnejši dan, s kakšnim nepričakovanim preobratom. Težavnejši za ljudi, ki imajo v svoji osebni numerični kodi število 6.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.