numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 13.6.2018

Pogumno izražajte svojo osebnost in živite svojo pot.

Delovna štirica v dnevu nas bo priganjala k delu, trojka v celotnem seštevku (21) pa bo izbirala našo lastno pot. Prav je tako. Če kopiramo kogarkoli drugega, usmerjamo svojo energijo v vrata obilja in uspeha tiste osebe. Svoja vrata uspeha in obilja pa odpiramo, ko hodimo po svoji poti in živimo svojo ustvarjalnost. Bolj bomo nemirni, iskali bomo nekaj novega, pa tudi z večjo lahkoto bomo opravljali tisto, kar je res naše. Morda se odločimo za novo kreativno dejavnost, nov projekt ali se lotimo tistega, s čemer že dolgo odlašamo. Izkoristimo družabne energije dneva – ljudje nam bodo radi pomagali, če jih poprosimo za pomoč. Vendar ni potrebno takoj planiti v akcijo z nečim novim. Razmislite in si najprej naredite podroben ciljni načrt. Tako se boste izognili zmotam.


LJUBEZEN:

Morda se bo v vas prebudil klic po novi ljubezni. Ali pa staro zvezo obarvajte z novo strastjo.

ZDRAVJE:

Možen povečan notranji nemir, ki pri posameznikih vodi celo v depresijo. Pogosto je to počutje povezano z nezadovoljstvom z načinom življenja. Ustvarjalnost premaga tudi depresijo.

DENAR:

Predvsem pri spletnem trgovanju bodite pozorni na drobni tisk, velikosti, roke dobave…

KARIERA:

V takšnem dnevu lahko dobimo intuitivno zamisel, kaj bi radi počeli. Takšne zamisli so sporočila naše duše. Zelo zelo žalostno je, če jim nočemo prisluhniti. Ne glede na to, kako nemogoča se nam morda zdi ta ideja – dosegljiva je. Začnite razmišljati, kaj bi se moralo zgoditi, da bi bilo to možno in dosegljivo.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Krasno je za nova pravila, nove aktivnosti, nove skupne dejavnosti. Ideja – skupaj naslikajte sliko. Takšno, da se predtem in med slikanjem o njej sploh ne pogovarjate. Bodite radovedni, kaj bo nastalo.

PRIJATELJSTVO:

Danes izbirajte bolj umirjene ali kreativne dejavnosti.

SPLOŠNO POČUTJE:

Nekatere bo notranji nemir vlekel v družbo, vendar je dan bolj naklonjen umirjeni kreativnosti in sprostitvi.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.