numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 13. 8. 2017

Če želite osebno in duhovno zrasti, se morate nekaterim stvarem odreči.

Vse bolj vam je jasno, kdo ste in kdo želite biti. Kako želite živeti v svoji prihodnosti. Čas je, da si postavite vprašanje: Ali lahko dosežem to, kar si želim s takšnim vedenjem in delovanjem, kot ga imam? Če želite živeti polno življenje, bi bilo morda dobro, da se odpoveste gledanju TV. Koliko ur na dan jo gledate, imate prižgano? Nabere se več, kot mislimo prvi trenutek. Morda bi bilo dobro, da nehate igrati računalniške igrice, porabiti par ur za prebiranje zapisov na fb…. Sami veste, česa je v vašem življenju preveč in kaj manjka. Pri uvajanju sprememb naj bo vaše vodilo odgovor na vprašanje: Kaj bi počel moj idealni jaz? Kaj bi počel in česa ne? Odvrzite danes vsaj eno slabo navado.

LJUBEZEN:

Morda je čas, da se odrečete kontroliranju partnerja in da nimate roke nad vsem dogajanjem. Ljubezen je ptica, ki ne mara kletke. Manj načrtovanja in več spontanosti.

ZDRAVJE:

Tudi vaše telo potrebuje prenovo. Večina bolezni je posledica ujetih in potlačenih čustev. Ne zavedamo se jih več, zato jih je težje spraviti na plano. Pri spoznavanju si lahko pomagate tudi z odlično knjigo Loiuse Hay: Telo je tvoje ter s knjigo Ozdravimo bolečine telesa, avtorja dr. Sarno. Ko se sprosti čustvena napetost, se boste tudi telesno počutili bolje.

DENAR:

Porajale se vam bodo ideje, kaj bi bilo dobro spremeniti na poslovnem področju ali pri delu. Vaša delavnost in voditeljske sposobnosti se vam bodo poznali na računu. Vaš največji sovražnik danes je lenoba.

KARIERA:

Opustili boste določene projekte in zamisli, razmišljali boste o nečem novem. Ne prehitevajte z izvedbo. Predvsem pa se z ostalimi vpletenimi predhodno jasno dogovorite, da vas ne bodo izkoriščali.

ODNOSI STARŠI/OTROCI:

Bolj boste prijazni in prizanesljivi do tujcev, kot do svojih domačih. Nikar! Veste, ljubezen se izraža z nežnostjo, ne s količino zaskrbljenosti! Spustite nadzor in kontrolo. Le tako bodo odnosi napredovali.

PRIJATELJSTVO:

Odmaknite se od ljudi, ki ste jih prerasli. Ne zahajajte več v družbo, do katere vam ni. Tudi to je proces odraščanja.

SPLOŠNO POČUTJE:

Danes imate možnost, da se z novim optimizmom, kot Feniks, dvignete iz pepela starih škodljivih navad in stopite korak bližje naproti sebi, kakršni bi radi bili.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.