numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 13. 9. 2017

Veliki shodi in množične delavnice vam bodo dale več, kot si mislite.

Ste v obdobju povečanega delovnega zagona, lotevali se boste vseh stvari naenkrat in čisto pozabili na počitek ali malico. Naredite si sistem, da ne boste zaradi površnosti in preskakovanja naredili preveč napak. Sicer pa boste uspešno zaključili kup majhnih stvari. Naučite se nekaj novega.

LJUBEZEN:

Precej glasno boste izražali svoje mnenje in veliko raje bi preživeli večer s prijatelji kot s partnerjem. Vaša potreba po druženju bo močna in tudi po govorjenju ter razpravljanju. Malo premislite, kaj želite povedati, saj bo jeziček močno prehiteval pamet in nagnjeni boste k zaključevanju in podiranju odnosov. Samski pojdite na hitre zmenke, slepe zmenke, organizirana druženja za samske…. Pojdite v družbo, danes ne obsedite sami doma.

ZDRAVJE:

Če imate večje težave, pojdite k zdravniku. Sicer pa vam bodo morda nekoliko ponagajali hormoni in pretirana nervoznost.

DENAR:

Vleklo vas bo v trgovine in še prehitro boste prekoračili vsoto, ki ste si jo namenili za nakup. Omejite se na manjše nakupe, ne kupujte česa večjega ali dražjega. To ni čas za nakup nepremičnine, avtomobila… Kupite si kakšen kozmetični preparat, maskaro, knjigo … plačajte si delavnico, plesno šolo in kakšen izobraževalni program.

KARIERA:

Največ koristi boste imeli, če se poslužite brainstorminga. Izkoristite ideje večih ljudi, da pretresete vse za in proti, končni načrt za delovanje pa za par dni preložite. Tudi podpisom pogodb se raje izognite. Predvsem pri kompleksnejših zadevah, saj boste nagnjeni k prehitevanju in k površnosti. Boste kasneje še enkrat pregledali in si potem postavili strategijo in načrt. Walt Disney bi rekel, da je ta dan namenjen sanjačem. V idejah je namreč vaša moč. Morda se odločite za popolnoma novo smer delovanja.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Nagnjeni boste k temu, da boste sami že začeli opravljati delo, še preden jim boste dokončno povedali, kaj želite od njih. Bolj pa jim boste pripravljeni pomagati pri kakšnih pisnih stvareh, glede učenja, izpitov

PRIJATELJSTVO:

Dobra družba bo zelo blagodejno vplivala na vas, vendar se izognite širjenju tračev in bombastičnih novic. Morda bo kakšna oseba močno prizadeta.

SPLOŠNO POČUTJE:

Aktivni boste in ustvarjalni. Težko boste prenašali nedejavnost in prelaganje aktivnosti. Počeli boste več stvari hkrati, zato boste delovali živčno in nemirno. Vendar bodo vaše umske zmogljivosti jasne in ostre (izkoristite to za učenje), najbolje pa se boste počutili pri večjih družabnih dogodkih.

Za osebni numerološki coaching se lahko naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.