numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 14. 1. 2018

Zdrav duh v zdravem telesu!

Današnja nedelja je kot nalašč za aktivno preživljanje skupnega časa z družino ali s prijatelji na belih strminah ali pri kakšnem drugem športnem udejstvovanju. Medsebojno delujeta 2 nasprotujoči si števili, ki lahko povzročata težave pri gibanju. Vendar je tukaj paradoks: če mirujemo in se zelo pazimo, bomo imeli bistveno večje težave, kot če bomo telesno aktivni. Zatorej – dovolite danes svojemu notranjemu otroku, da pride na plan in izživi svoje želje po igri. Podjetniki, ki tudi danes ne mirujete – dan je odličen, da svoje dosedanje ali morebitne prihodnje poslovne partnerje povabite na kakšno športno prireditev; vse od igranja golfa, tenisa, do teka na smučeh…. In nato kar pogumno pridite s prošnjo na dan. Verjetno bo uslišana.

LJUBEZEN:

Izkoristite optimistične energije dneva, povabite partnerja na aktiven športni izlet. Če imate občutek, da si tega ne morete privoščiti, si privoščita vsaj sankanje na bližnjem hribu, postavljanje snežaka ali kepanje. In če ne bo snega (tole pišem skoraj 2 meseca prej), vzemita nahrbtnik in pojdita na planinski izlet ter si v koči privoščita krožnik toplih domačih dobrot. Nič bolj ne povezuje partnerja kot skupni smeh in dobro razpoloženje. In nič ju bolj ne oddaljuje kot je neprestana resna zaskrbljenost pred prihodnostjo (ta pravzaprav prihodnost jemlje) ter odpovedovanje užitkom, občutku živosti. Ali zaradi pomanjkanja denarja, idej ali lenobe; vseeno.

Samski boste imeli več uspeha v prijateljstvu kot v partnerstvu. Lahko pa se kasneje iz prijateljstva razvije kaj več. Takšne zveze, ki temeljijo na prijateljstvu, so po navadi najmočnejše in najlepše.

ZDRAVJE:

Primerna fizična in telesna aktivnost ohranja naše telo v dobri kondiciji in pripomore k zdravju. Zato se je kar pogumno lotimo – v mejah svojih sposobnosti. Ne pretiravajte. Bolje je vsaki dan hoditi pol ure, kot ves teden sedeti, nato pa en dan hoditi 6 ur skupaj.

DENAR:

Ljudje si včasih tudi finančno pomagamo. Mislim, da ni s tem nič narobe. Oseba, ki si nikoli od nikogar nič ne sposodi in nikoli ne posodi denarja nekomu, ki ga za to prosi, je zame skopa in zaprta. Izraža, da ji je denar najpomembnejša reč na svetu. Svojo vrednost oz. pomembnost vrednoti z denarjem. Nič ne bo narobe, če komu posodite denar (saj posodimo vedno le od tistega, kar lahko pogrešimo). Pa tudi mirno zaprosite zanj, če vam je zmanjkalo za izlet in dobro kosilo. Povrnili boste. Ljudje se moramo naučiti sodelovanja in medsebojne pomoči in ne vem, zakaj bi naj bil denar pri tem izjema.

KARIERA:

Nedelja je in večina ljudi ni v službah. Odpočijte si in se zabavajte. Zabava in smeh je pomemben dejavnik v našem življenju, ki vpliva tudi na poslovno in poklicno uspešnost.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Predlagam vam, da izkoristite nedeljo za druženje, izlet in skupno zabavo. Počnite nekaj, kar je povezano z gibanjem in telesno aktivnostjo. Še nismo dobri starši, če zgolj postavimo kosilo na mizo ob običajni uri.

Otroci potrebujejo izkušnjo radosti, zabave, smeha skupaj s starši. To jih bo nahranilo še mnogo bolj kot goveja ali kurja župca.

PRIJATELJSTVO:

To je idealni dan za prijateljska druženja. Ni lepšega kot preživeti aktivni dan v prijetni družbi. Izogibajte se le neslanih šal in kvazi-prijateljskega zbadanja, ki zgolj hrani lastni ego, v ljudeh pa pušča neprijetni občutek nesprejetosti in manjvrednosti.

SPLOŠNO POČUTJE:

Bolj kot bomo fizično in telesno aktivni, bolj bomo optimistični in notranje zadovoljni. Dan je za druženje, ni namenjen samoti.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Če vas zanima, kakšna je vaša osebna numerična koda, kakšno je vaše življenjsko poslanstvo in kaj pravijo števila prav vam, se lahko naročite na gsm: 031 535581.

Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.