numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 14.10. 2017

Pričakujte vse najboljše, ne glede na okoliščine, v katerih se nahajate in bogato boste poplačani!

Dan, ki je kot nalašč za zabavo, druženje, ljubezen, usluge, izobraževanje, šport in prireditve. Ni pa za poslovne začetke ali dogovore, podpise pogodb, operativne posege… Ne začnite ta dan ničesar, kar želite, da traja ali da vam daje finančne rezultate. Lahko pa pozdravite kakšen rahlo porušen odnos, si popravite in povrnete ugled, se zahvalite ali rečete oprosti.

LJUBEZEN:

Če je vaša zveza na rahlo majavih nogah, se potrudite, da odnos pozdravite, izboljšate. Povejte partnerju, kaj cenite pri njem, kaj vam ugaja. Zakaj se vam zdi vajina zveza dobra in vredna truda. Prepričanje, da ljubezen vedno zmaga, vas bo bogato nagradilo. Vam pa odsvetujem, da pred nezadovoljnim odnosom bežite na sosedov travnik. Ničesar ne boste rešili in dolgoročno boste odnose še bolj zakomplicirali. Skok čez plot ni rešitev.

Samski nimate veliko možnosti, da bi razmerje, ki ga začnete na današnji dan, tudi dalj časa trajalo.

ZDRAVJE:

Bodite potrpežljivi in zaupajte. Čeprav imate morda kakšne manjše sitnosti, bo najverjetneje vse ok. Je pa to dober dan za posluževanje bioresonance in ostalih alternativnih načinov zdravljenja. Operativne posege pa raje prestavite na kakšen drugi dan.

DENAR:

Morda se vam prihodek prepolovi. Tudi kakšen nepričakovan strošek vas lahko spravi v stisko. Verjemite, da je vaša materialna prihodnost varna, da vam pripadata denar in materialno obilje, ne obremenjujte se s skrbmi in svet bo poskrbel za vas. Zaupajte.

KARIERA:

Največjo korist vam bo prinesel veder duh in prepričanje, da se svet spreminja na bolje. Samo vprašanje časa je, kdaj se bodo vaše misli odslikale v vašem življenju. Delajte torej na pozitivni naravnanosti, poslovne dogovore in začetke novih projektov pa raje prestavite.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Vaši najbližji vas ne razumejo, če jim ne poveste, kaj mislite, čutite in si želite. Ne zapirajte se sami vase. Povejte, kaj si želite.

PRIJATELJSTVO:

Danes lahko izboljšate in popravite tudi kakšen prijateljski odnos. Opravičite se, če ste naredili napako. Ni vam potrebno klečeplaziti, bodite uglajeni in srčni. Saj nihče ne mara prijatelja, ki se obnaša kot nevreden suženj, pa tudi arogantnih ljudi ne potrebujemo v svoji bližini. Ker pa vsi naredimo kdaj kakšno napako, so srčni ljudje, ki znajo reči oprosti, še toliko vrednejši.

SPLOŠNO POČUTJE:

Morda se boste počutili, da ste nekaj posebnega. Strinjam se. Ste! Prav tako to velja za vašega soseda, sodelavca…

Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate. Če vas zanima, kaj je vaša osebna numerična koda in kaj pravijo števila prav vam, se lahko naročite na gsm: 031 535581.

Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.