numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 14. 11. 2017

Bodite pozorni, kakšnim mislim dovoljujete vstop in negativne takoj deložirajte!

Danes skupaj delujeta 2 števili, ki sicer nista prijateljici. Kot da bi imeli v isto vprego vprežena dva konja, ki bi se začela gristi in brcati tisti hip, ko ne bi bili več pozorni na njiju. Zato je resnično pomembna naša notranja naravnanost. Če bomo pozitivni, bo dan prijeten in ugoden. V nasprotnem primeru imamo lahko kar nekaj težav tako s komunikacijo, goljufijami kot z gibanjem. Začnite dan že zjutraj s hvaležnostjo. Začutite hvaležnost, ker imate noge in lahko vstanete. Ker vam spomin funkcionira in se lahko sami orientirate. Ker lahko vozite avto in če ste ženska- kako srečni ste lahko, da ste se rodili na tej strani Sredozemskega morja, kjer smete voziti avto, če imate izpit…. To ni najboljši dan za pomembne poslovne sestanke in prošnje.

LJUBEZEN:

Povabite partnerja na večerjo ali vsaj na kakšno slaščico. Na skodelico eksotičnega čaja ali kozarček izbranega vina. Izogibajte se tako kuhanju mule kot grobim in hrupnim besedam. Danes ni čas za mrzlo-vroče igrice. Izbirajte prijetno in umirjeno sredino. Ljubezen je roža, ki potrebuje veliko nege, čustev in skupnega preživljanja časa. Sicer ovene.

ZDRAVJE:

S svojo sposobnostjo regeneracije lahko telo ozdravi vsako bolezen. Potrebuje pa našo pomoč. Danes želijo pomoč naše kosti, pljuča, dihala… poznate kakšno naravno zdravilo, ki blagodejno deluje na te dele telesa? Kupite si spodnje perilo iz 100% merino volne in telo vam bo hvaležno.

DENAR:

Spet se nakazuje dvojnost: ali boste zaprte roke ali vam bo denar spolzel iz rok še preden se boste zavedali. Možne so celo nekakšne materialne izgube zaradi okvar ali kraje. V primeru razveze, sodnih ali zakonitih razprav imejte dobrega odvetnika.

KARIERA:

Izogibajte se dvomljivim poslom in poslovnemu partnerstvu, kjer čutite, da vse stvari niso jasne in čiste. Uspešni boste in več boste imeli, če boste danes delali sami.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Morda boste pretirano zaskrbljeni za srečo in blagostanje svoje družine in svojih dragih. Vendar ne potrebujejo vaše skrbi. Potrebujejo vašo pozornost, čas in ljubezen. Raje odigrajte z njimi igrico Jaz sem, ali si oglejte kakšno razstavo, prireditev…

PRIJATELJSTVO:

Vaša prijaznost in preprostost vas delata privlačne in zaželjene v družbi.

SPLOŠNO POČUTJE:

Če boste načrtno pozitivno razmišljali in govorili le o stvareh, ki si jih želite, bo počutje bistveno boljše.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Če vas zanima, kaj je vaša osebna numerična koda in kaj pravijo števila prav vam, se lahko naročite na gsm: 031 535581.

Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.