numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 14. 12. 2017

S svojim optimizmom privlačite čudovite okoliščine in odnose, uspeh in blagostanje.

To je čudoviti dan, da naredite na poslovnem področju korak naprej. Tisto, kar prej ni delovalo in se niste uspeli dogovoriti – dogovorite se danes za srečanje, pošljite novo ponudbo. Sklenite dogovor o obliki in načinu sodelovanja, o kateri se prej niste uspeli dogovoriti ali je sodelovanje morda zastalo. To je tudi dober dan za vse poslovne in materialne pogodbe. Vendar le za tiste stvari, ki ste jih začeli že prej v tem letu. Če ste želeli kupiti zemljišče ali stanovanje, vendar niste uspeli doseči soglasja – pogajajte in podpišite soglasje danes. Nikakor pa to ne velja za nove ideje, nove posle, novo zemljišče ali novo stanovanje… Pri novih stvareh počakajte, da se Merkur obrne spet v direktno smer. Morda izveste kakšno dobro novico, če ste do sedaj že vlagali svojo energijo in čas v dokončno urejanje zadev. Če ste že pred decembrom planirali potovanje v tujino ali ste vedeli, da bi morali na poslovno pot v tujino – danes je odlični, idealni dan za to. Ne pa tudi za nepričakovane hipne odločitve za potovanja. Tudi operativnim posegom dan ni najbolj naklonjen.

LJUBEZEN:

Bolj boste dojemljivi za počutje in potrebe partnerja. Prav tako boste zaslutili, če vam karkoli prikriva in skriva. Izkoristite svojo moč zaznave in presenetite svojega partnerja ter naredite tisto, kar čutite, da si želi. Lahko se zelo povežeta ali nasprotno; ugotovita, da že dalj časa živita drug mimo drugega. Ne bojte se pogledati resnici v obraz in priti zadevam do dna. S srčnostjo in neustrašnostjo boste premagali vse ovire.

Samski boste danes še bolj privlačni prav zato, ker boste uživali v svoji svobodi. Ko vam na čelu z nevidnimi črkami utripa napis: »Trenutno mi ni do resne zveze,« se dobre priložnosti kar množijo.

ZDRAVJE:

Izognite se operativnim posegom in puljenju zob, če se le da. Zelo pa vam lahko pomaga terapija pri bioenergetiku, kiropraktiku, maserju, ajurvedskem zdravniku ali zgolj pri svetovalcu ali psihoterapevtu. Vaš optimizem dela čudeže. Ostanite pozitivno naravnani.

DENAR:

Za današnje nakupe bo verjetno značilno dobro razmerje med ceno in kvaliteto. Nikakor ne boste po nepotrebnem trošili in zapravljali. Morda celo dobite kakšno nagrado kot posledico dosedanjega dela. Z vztrajnim in premišljenim delom boste dosegli uspeh in blagostanje.

KARIERA:

Izkoristite ugodne vibracije dneva, da dokončate poslovne dogovore, ki se že nekaj časa odvijajo. Vaša okolica in nadrejeni bodo visoko cenili vaše delo, zato pričakujte priznanje, ugled in slavo. Lahko tudi napredujete na najvišji položaj.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Danes je odličen dan, da odrasli otroci zapustite dom svojih staršev. Seveda, če ste si uredili drugo stanovanje že pred začetkom decembra ali greste za določen čas v podnajem. Ko otrokom dovoljujemo svobodo, jim s tem sporočamo, da jim zaupamo. In nezavedno dosegamo, da prevzemajo sami odgovornost za svoje odločitve. Tako pridobijo občutek čustvene svobode, da njihovo življenje tudi v resnici pripada njim. Verjemite, da vas bodo zaradi tega ljubili do zadnjega diha.

PRIJATELJSTVO:

S svojo pronicljivostjo lahko danes pomagate kakšnemu prijatelju, ki se je znašel v težavnejšem ali bolj kaotičnem obdobju svojega življenja. Pa tudi vam lahko čisto nepričakovano starejša oseba pomaga pri pomembnem duhovnem spoznanju.

SPLOŠNO POČUTJE:

Čutili boste, da danes ni ovir za vas. Vsega se boste lotevali z veliko mero energije in moči. Brez težav boste razrešili tudi kakšno večjo oviro, če boste le odprti za hipne uvide in intuitivna spoznanja. In če jim boste seveda tudi sledili. Potem boste brez velikih besed in pompa dosegali ugled in spoštovanje okolice. Če se boste fanatično držali točno zastavljenih korakov, brez vsakega odstopanja, pa lahko kakšno bistveno stvar spregledate. Prisluhnite notranjemu občutku; vodeni ste!


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Če vas zanima, kaj je vaša osebna numerična koda in kaj pravijo števila prav vam, se lahko naročite na gsm: 031 535581.

Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.