numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 14.2.2018

Svet je prostran in vsak od nas tako majhen. A če nas povezuje prijateljstvo, smo velikani. (Brown)

Dan za mreženje in druženje. Za sestanke, predstavitve, humanitarne akcije in večje prireditve, predvsem pa dan za timsko delo in sodelovanje. Če se le da, za povezovanje preko meja. Odlično za potovanja, tako krajša kot tista daljša in v tujino. Za mreženje in iskanje novih možnosti, novih poti, novih idej. Mislim, da bi danes silno dobro poslovala kakšna agencija za posredovanje prijateljskih in poslovnih stikov med različnimi narodi. Ni pa ravno ugoden dan za služenje denarja ali podpis poslovnih pogodb. Tudi novi stiki ostanejo večinoma na prijateljski ravni.


LJUBEZEN:

Potrebovali bomo več prostora okrog sebe in več osebne svobode. Posebno ljudje, ki so rojeni v zračnih znakih in imajo v svoji numerični kodi števili 5 in 9 bodo zelo neprijetno reagirali na vsak poskus omejevanja ali gospodovalnosti. Vsi bomo še težje prenašali kakršnikoli občutek, da nas partner želi posedovati.
Samski danes nikar ne pričakujte globokih pogovorov, lahko pa dobro zabavo. Tudi kakšno nenavadno srečanje, morda celo povezano s tujino.

ZDRAVJE:

Morda bomo po zadnjih nekoliko bolj napetih dnevih čutili utrujenost in pomanjkanje energije. Presna zdrava hrana nam bo hitro povrnila moči.

DENAR:

Dan ni najbolj naklonjen služenju denarja, pa v takšnem dnevu tudi ne ustanavljamo firm ali podpisujemo pomembnih pogodb. Ne glede na situacijo, pa bomo večinoma vedno pravi čas dobili, kar potrebujemo.

KARIERA:

Morda dobite kakšno precej nenavadno novo poslovno idejo. V pogovoru s prijatelji ali v neki družbi. Če vključuje tudi sodelovanje s tujino ali delo v tujini, je najbrž prava.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Slovenci smo večinoma preveč skrbni starši, ki se vtikamo v vse otrokove stvari. Zadnjič je mama pri svoji 16 letni hčerki preverjala, ali je oblekla spodnjo majico ali ne. Njeno pojasnilo: »Ko bo bolna, bom pa jaz imela težave.« Kakšne težave šele bo imela uboga mama, ko se njena hči pri 26, 36 in 56 letih ne bo znala pravilno odločiti in izbrati stvari, ki bi ji koristile. Ne le glede spodnjega perila. Danes bomo bolj naklonjeni temu, da pustimo otrokom nekaj več osebne svobode. Odlično. Več kot ima otrok svobode, večja je njegova lastna odgovornost. Ter posledice. Iskanje te meje pa je odgovornost ljubečih staršev.

PRIJATELJSTVO:

Bolj bomo strpni in sprejemljivi za drugačnosti, pa bomo z lahkoto širili krog znancev in prijateljev.

SPLOŠNO POČUTJE:

Morda bomo želeli nekoliko odstopiti od običajnih poti in navad. Stopiti iz škatle. Pa je to idealni dan za novitete: drugačni make-up, stil obleke, nova frizura, drugačna hrana…. Dajmo si duška.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.