numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 14.3.2018

Ničesar ne uresničimo, česar prej ne sanjamo. (Nastja Mulej)

Danes je dan za sanjanje. Za zbiranje idej in poti. Novih idej ali novih poti. Sanje so kažipot do tega, kar nam je resnično pomembno in kar ima vrednost za nas. Sanje in sanjarije se ločijo po akciji in delovanju. Sanjarije nimajo akcije, sanje pa so prvi korak h kasnejši akciji. Dan podpira nenadne in nepričakovane spremembe in nepričakovana srečanja. Ležeren dan, ko nam je druženje pomembnejše od količine opravljenega dela. Najbolj uspešni bomo pri intelektualnem delu, delu z računalniki in sodobno tehnologijo, pri učenju, v turizmu in gostinstvu. Hitreje bomo stopili iz cone udobja in čez vsakdanje omejitve, prej bomo videli nove ter drugačne možnosti. Rezultati bodo boljši, če bomo delovali v teamu.


LJUBEZEN:

Ko začnemo partnerja jemati za samoumevnega, se v naše skupno življenje kmalu prikrade dolgočasje in naveličanost. Dolgočasje vodi v iskanje zabave zunaj zakona. Danes bomo lažje stopili ven iz rutine in vnesli nekaj novega, nekaj zabavnega, nekaj zanimivega… Kaj boste storili vi?
Samski – pojdite v družbo. To je odličen dan za nova srečanja, nova poznanstva in novo ljubezen.

ZDRAVJE:

Energije dneva prav spodbujajo začetek neke nove navade. Morda je to več gibanja na svežem zraku ali več lahke hrane. Morda začnemo z novo športno aktivnostjo, ki pa naj bo skupinska. Ples je odlična izbira. Morda pa bi se danes lahko zavezali k temu, da se bomo bolj potrudili biti srečni. Sreča ima zelo pozitivne in zdravilne učinke na telo in duha. Kaj vas osrečuje?

DENAR:

Svojo ustvarjalnost boste znali izraziti na praktični način in jo dobro vnovčit.

KARIERA:

To je najboljši čas za iskanje in zbiranje novih poslovnih idej, za nove izzive. Bolj boste uspešni v skupini ali timu, vendar bo uspeh le tam, kjer bodo odnosi ustvarjalni, navdihujoči in inovativni. Negujte sodelovanje s tistimi ljudmi in položaji, ki vas spodbujajo in zavrnite tako ljudi kot položaje, ki vas izčrpavajo in dušijo.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Spodbudite otroke, da se vključijo med tabornike, v program medgeneracijske pomoči v domači skupnosti ali pojdite z njimi do prvega zavetišča za živali in preživite kakšno uro ali dve tako, da ponudite svojo pomoč skrbi za živali. Moderni način življenja nas žene v tekmovanje z drugimi ter v ločenost. Izgubljamo občutek povezanosti z drugimi ljudmi, živalmi, okoljem… Posledično izgubljamo sposobnost empatije in se spreminjamo v nekakšne sodobne zombije. Ko izgubimo sočutje, izgubimo svojo svetlobo, postanemo notranje hladni in prazni. Negujmo občutek povezanosti in medsebojne pomoči.

PRIJATELJSTVO:

Povabite danes prijatelje in se poslužite brainstorminga. Sodelujte le s tistimi prijatelji, ki so za vas vir navdiha, energije in moči. Rezultati vas lahko več kot prijetno presenetijo. Odmaknite se od jamračev in ljudi, ki vam jemljejo energijo.

SPLOŠNO POČUTJE:

Danes je dober dan, da si zvečer postavimo svoja večerna vprašanja (povzeto po Anthonyju Robbinsu):
1. Kaj dobrega sem danes storila? Kako? Kaj mi to daje?
2. Česa novega sem se danes naučila? Kaj mi to daje in kako se ob tem počutim?
3. Kaj sem danes naredila takšnega, kar lahko uporabim kot naložbo za prihodnost? Kako se ob tem počutim?
Verjemite; če imate kaj napisati pod ta vprašanja, boste začutili novo moč in energijo. Usmerite jo v nove projekte in razmerja, kjer boste lahko izražali svojo ustvarjalnost. Energija se mora nekam usmeriti. Če jo boste pasivno zadrževali, bo postala rušilna.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.